FIRTINADA KURULAN TÜRKİYE, RÜZGÂRDA YIKILMAZ
Erol Kara

Erol Kara

FIRTINADA KURULAN TÜRKİYE, RÜZGÂRDA YIKILMAZ

04 Şubat 2023 - 21:23

FIRTINADA KURULAN TÜRKİYE, RÜZGÂRDA YIKILMAZ
  

2023 Seçimleri Avrupa için çok değerli.   

Bir yandan Erdoğan öfkesi, bir yandan  Erdoğan üzerinden devrilmek istenen Türkiye nin Milli iradesi.

Bunu herkesin fark etmesi gerekir.  

15 Temmuz da  Fırtınayla yeniden kurulan Türkiye, Rüzgârda hiç yıkılmaz kimse merak etmesin.   

 

Dokuz büyükelçiliğin kapatılmasından sonra birde  27 ABD li senatör Türkiye İsviçre nin NATO ya girmesine izin vermemesi durumunda Başkan Biden e F- 16 Uçakların yazılımlarının aktarılmamasını istiyor.  

Yani özetle  planlı bir harp her zamanki gibi, daha da arttı.  

 

Yine, Ukrayna- Rusya savaşı üzerinden  Batının içine düştüğü zorluklar Türkiye ye mal edilerek,  bu savaşa özellikle Türkiye,  Rusya tarafında bir yerde kalarak, bu savaşın uzamasına  Avrupa nın zor duruma kalmasın a yol açtığı ileri sürülüyor.  

Asıl amaç Türkiye hakkında olumsuz imajı ortaya koymak.  

Ama başaramayacaklar. 

 

Savaşı uzatmak için Rusya cepheyi yaklaşık 1000 Km genişletmenin yollarını ararken, Rus- Ukrayna savaşı daha da hızlanacak. 

  

Rusya büyük harekâtı başlatmadan önce, ABD Finlandiya ve İsviçre yi NATO ya dahil ederek eline güçlendirmek istiyor.  

Türkiye nin bölgesel güç olmasına asla istemeyen ABD, çizdiği yol haritasından  ayrılan ve kendi menfaatinin gerektirdiği kendi toplumunun menfaatlerinin istikamette giden Türkiye yi yola getirme hamlelerine devam ediyor. 

ABD Türkiye yi cezalandırmıyor aslında NATO yu da cezalandırıyor.  

Buna NATO ülkelerinin de karşı çıkması gerekir. Türkiye nin hava gücünün azalması NATO nun hava gücünün azalmasına neden oluyor. 

 

Ez cümle : ABD büyükelçilikleri kapatarak, Türkiye nin güvenli ülke olmadığı imajı vererek, yaklaşan seçimler öncesi Türkiye nin güvenlik sorunu olduğunu ve Erdoğan öfkesini vatandaşlara aşılayarak, hükümetin gitmesi için yapılan hamlelerine aralıksız devam ederken, içişleri bakanı Süleyman Soylu, ABD büyükelçisine, ” Pis ellerini, maskeli, sırıtan yüzünü Türkiye'nin üzerinden çek" diyerek büyükelçiyi yerle bir etti. 

 

Seçim takvimi yaklaştıkça ABD destekli patlamalar, suikastlar olabileceği ihtimaline değerlendiren Türkiye Cumhuriyeti devleti, her türlü tedbiri alırken, Ak parti hükümetini itibar suikastlarıyla sarsıp Erdoğan na seçim kayıp ettirmek için bütün yolları deneyecek olan katil ABD ve işbirlikçileri eminim aziz millet feraseti ile gereken dersi verecektir.

 

Selam Dua ve Bilgi İle Kalın.

 

Son Yazılar