TEHDİT EDİLİYORUZ, BİZDE ÇOK KORKTUK SANKİ
Erol Kara

Erol Kara

TEHDİT EDİLİYORUZ, BİZDE ÇOK KORKTUK SANKİ

05 Ocak 2023 - 21:56

TEHDİT EDİLİYORUZ,  BİZDE ÇOK KORKTUK SANKİ

 

ABD merkezli Foreign Policy dergisinde yayınlanan makalede seçimleri Erdoğan’nın kazanması halinde Türkiye nin kan gölüne döneceği iddia edildi. 

  

Skandal ifadelere yer verilen makalede 2023 seçimleri için kullanılan "Kan gölüne dönüşmeyi vaat eden bir ortam" cümlesi tepki topladı.  

 

150 Yılda yapılmayanın 20 yılda yapılmasını hazm edemeyen küresel işbirlikçilerin seçimlere 5 ay kala hadsiz çıkışı ve iç siyaseti dizayn etme girişimini, Batı medyası da destekledi.  

 

ABD merkezli Foreign Policy dergisinde editör yardımcısı Allison Meakem tarafından 2023 seçimlerine yönelik skandal bir makalede daha önce, Selahattin Demirtaş ve Ekrem İmamoğlu nu öven yazılarla yeniden gündeme getirilmişti.    

 

Policy,  Erdoğan’ı hedef alan yazısında,  kovulmayı beklemek yerine kendi isteği ile çekip gitmesi halinde farklı bir mirasa sahip olabileceği ileri sürerek, Erdoğan’nın seçimleri kazanması halinde Türkiye ye zor günlerin beklediğine işaret edildi.

 

Bakınız, Emperyalizm Türkiye'yi bölüp parçalamak için işte bu kavramları bize dayatıyor. Emperyalizmde demokrasi diye bir kavram yok. Ama, bölücülükle ilgili ne varsa önü açılıyor.  

 

Abartmıyorum ama, sözde Atatürk’ün partisi olan CHP, bu programın partisi oldu. Gündemleri sadece Selahattin Demirtaş, Osman Kavala ve İmamoğlu var.

 

Evet ; ABD merkezli Foreign Policy dergisinde çıkan haber aslında ABD, CİA ve Beyaz sarayı’ın ortak görüşü.  

 

Ama başaramayacaklar…

 

Bu Necip Millet kendisine kefen biçenleri iyi tanır ona göre hareket tarzını belirler.

15 Temmuz’da başaramayan ABD, bu kez seçimlerde Erdoğan sız bir Türkiye arasa da, bu milletin ve kurumlarının hiçbir zaman ışıklarını söndürülmeyecek. 

 

Gezi olaylarında bu milletin gençlerini sokaklara çıkarıp öldürten, sonra da, ”biz yapmadık” yalanları atan Soros’ cu Kavala, hak ettiği cezadan kurtulamadı. 

 

Şimdi sokakları kan gölüne çeviririz lafları ile aziz milleti korkutup, ülkemizi dizayn etme çabaları göreceksiniz boşa çıkacak. 

 

Çünkü, katil ABD ve küçüğü İngiltere’nin Dünya da ki egemenlik kapsülünü Türkiye yerinden söküp çoktan attı.

Yakından takip ederseniz ABD artık girdiği hiçbir ülkede istediğini yapamadan arkasına bakmadan kaçıyor.

 

Katil ülke ABD nin, İngiltere hariç bütün ülkelere uyguladığı darbe ve katliamlar, tarihin kara sayfalarına  çoktan girerken Türkiye de 30 yıl önce yaptıklarını şimdi yapamadığı için şimdi yalnızca, “ Tırnaklarını gösteriyor.”

 

Ezcümle: Pervasızca zalimleşen ve kendilerini güç yetmez vehm olarak gören ABD merkezli Foreign  Policy dergisine,  İleri Demokrat, şövenist bölücülere asla itibar etmediğimizi hem Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hem de bu aziz millet her daim göstermeye hazırdır.

Elazığlı Gakko’ nun deyimi ile, ”Tehdit ediliyoruz, ama bizde çok korktuk”

 

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

 

 

 

 

 

Son Yazılar