SUSTURUN ŞU ERDOĞAN KARAKUŞU
Erol Kara

Erol Kara

SUSTURUN ŞU ERDOĞAN KARAKUŞU

28 Haziran 2022 - 14:20

Yunanistan’a moral verip, ”SEVİLLA haritasında Yunan haklı. Bizim savunma tesislerimizi vurma gücüne Yunanistan sahip” diyen eski Hava Pilot Korgeneral Erdoğan Karakuş, Yunan savaş sözcüsü gibi Tv lere çıkıp Türk halkının psikolojisini yıpratmaya devam ediyor.
Bu sıkıntılı günlerde Düşmana moral veren eski bazı Generaller TV ekranlarından men edilmeli. Çünkü bilerek veya bilmeyerek bazı savaş kodlarını verip, Türk milletini yerin dibine sokarak,  TSK yı aciz duruma düşürüp, Yunanistan’ın eline koz vererek, resmen vatana ihanet ediyor.
Bakınız Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, TV ekranlarında ”Yunanistan’da öyle savaş uçakları var ki, Sivas’a kadar baskın yapar.” Diyor.
Edep yahu edeppp.
Yunanistan da yayın yapan SKY - GL TV ise bu konuşmayı yayınlayarak, “Bakın Türk paşası ne diyor. Bizim elimizde bu kadar güçlü uçaklar var. Türk paşası bile bunu itiraf ediyor” diye Yunan halkına moral verip propaganda yapıyor.
Erdoğan Karakuş, 500 değil bin tanesi gelse Türk hava sahasına girmeden füzeleri farklı yöne çeviren Türkiye Cumhuriyeti sınırına konuşlanan “KORAL 5” den habersiz sanırım. 
Unutulmamalı ki, Devleti aciz duruma düşürmek akıl tutulmasıdır ve Anayasal bir suçtur.  
Biz ölümü, ölümün üzerine giderek yenen bir Milletin çocuklarıyız. Biz sadece düşmanı değil ölümü de yıldıran bir milletiz. 
SEVİLA haritasını hiçbir devlet kabul etmezken Karakuş “Siz BM ye kabul ettirseniz bile mavi Vatan’ı Ege kısmında yine SEVİLA haritası geçerlidir “ diyor.
Mavi vatan haritasının resmiyeti vardır Çünkü BM tescil etti. Ege Denizi mavi vatanın içinde olduğunu Cumhurbaşkanı haritayı arkasına alarak yayınlamıştı. Yani Karakuş’a göre Mavi vatan yoktur. Yani Cumhurbaşkanını da yalancı çıkarıyor Karakuş. 
Ege mavi vatan sınırları içinde olmasaydı bütün dünya bize baskı yapardı “Sizin Mavi vatanla ilginiz yok der bizi rezil ederdi.” derdi.
Bakınız Bir Amerikan askeri bile bu kelimeleri ağzına alamaz.
Savunma Sanayi Başkanı Elazığlı İsmail Demir, “Gücün gösterilmesi gerektiği gün gücün kimde olduğunu görürler.” Diyerek meydanı okudu.
Bakınız: biz Erdoğan Karakuş ve ona benzer birkaç generallin Tv lere çıkıp arzı endam etmesini artık istemiyoruz. Birilerinin buna dur demesi gerekir.
Türkiye bu kadar aciz ve zayıf bu ülkede hiçbir zaman olmadı. Bir asker ülkesini böyle gösteremez, ne demek Yunanistan Ege de sevilla haritasında haklı demek. Ne demek bizim savunma tesislerimizi vururlar, kendinize gelin Erdoğan Karakuş, kendinize gelin…
Ezcümle : Savunma sanayi başkanı İsmail Demirin dediği gibi, Gücün gösterilmesi gerektiği gün gücün kimde olduğunu görülür. Çünkü Türkiye eski Türkiye değil. Eski Türkiye olsaydı, ABD ve aveneleri çoktan boynumuza binmiş yaşama hakkımız elimizden alınmıştı.
Selam Dua ve Bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar