SURİYELİLERİN MİSAFİRLİĞİ ARTIK SONA ERMELİ
Erol Kara

Erol Kara

SURİYELİLERİN MİSAFİRLİĞİ ARTIK SONA ERMELİ

29 Ağustos 2023 - 14:31

SURİYELİLERİN MİSAFİRLİĞİ ARTIK SONA ERMELİ

12 yıldır tam 12 yıldır ülkemizde konuşlanan Suriyeliler, öyle bir özgüven depolamışlar ki, miting, gösteri, alan savunması, Suriye Bayraklarıyla slogan atıp güç gösterisi yapmayı meşru olarak görmeye başladılar.

Tamam, Muhacir dedik, Ensar dedik ama artık yetti.

Bizim sessizliğimiz onların haklı olduğunuzu göstermez. Zaten mülteci akınını ben ulus devleti yıkmak için en güçlü kitle imha silahına benzetirim.

Bu necip milletin sabrı taşmak üzere, hatırlansın istedim.

Ucuz iş gücüne katkıda bulunsalar da, Suriye Arapları Türk toplumuyla bir türlü özdeşmedi.

Türk toplumunun dokusunu bozdu.

Kimse şunu unutmasın Türkün başına bela olmazsa, Türk başına bela olur.

Türk halkı misafir ettiği bu kadar insana artık tahammül edemiyor.

Türkün ekmeğine kan doğrayan bir zamanların eli kanlı katili Hafız Esed’ın çocuklarını yeterince misafir ettik sanırım.

Türk hükümeti Suriyeliler mutlu olsun diye misafir etmedi. Kanı durduran kimse medeniyeti kuran odur anlayışı ile hareket ederek, 12 yıldır bu insanlıktan nasibini almamış Suriyelilere sabır etti.

Lakin, geçtiğimiz gün İstanbul da yaşanan olaylar, artık bardağı taşırdı.

Çok kere yazdık. Yabancılara mülk satışının derhal durdurulması ve Suriyelilerin ülkelerine geri gönderilmesinin bir an evvel başlatılması gerektiğini. Ancak sözüm havada yazımız yerinde kaldı.

Büyükşehirlerde Suriyeli ve Afganistanlı mültecilerden geçilmiyor. Türk kültürüne, örf ve anenesine aykırı her hareketi bizlere yaşatan Suriyeliler işlediği suçlar ise adeta sabrımızı taşırmaya başladı.

Bakınız; Hükümet Suriye sınırında briket evlerin yapımını başlattı ama, bunların Büyükşehirlerdeki saltanatları bırakıp gideceğini zannetmiyoruz.

Çoğunluğu niteliksiz olan Suriyeli mülteciler ucuz iş gücüne katkıda bulunsalar da, Türk halkının nefretini gün geçtikçe daha çok üzerlerine çekmeye devam ederken, Suriye nin başına gelenler tefrika ve zalimlikten geldiğine tarih şahitlik etti.

Bu sorunun MHP nin geliştireceği argümanlarla çözüleceğini bekleyen Türk halkı, ellerinde Suriye bayraklarıyla sokaklara çıkıp slogan atanların içinden hançerle geçerse bir gün hiç şaşırmayın.

Ezcümle : MHP nin bu konuda alacağı aksiyonu dört gözle bekleyen vatandaşlar, meselenin Suriyeli meselesi olmadığını asıl meselenin Suriyelilerin içini sızmış radikal örgüt ve istihbaratların olmasına dikkat çekerken, Suriyeli konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nin öngörülerinin hükümet tarafından dikkate alınacağını belirtiler.

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar