SÜLEYMAN SOYLU - HAKAN FİDAN KADAR KORKUSUZ OLMALISINIZ
Erol Kara

Erol Kara

SÜLEYMAN SOYLU - HAKAN FİDAN KADAR KORKUSUZ OLMALISINIZ

17 Kasım 2022 - 14:31

SÜLEYMAN SOYLU - HAKAN FİDAN KADAR KORKUSUZ OLMALISINIZ


PKK nın İstanbul saldırısı, ABD nin teröre verdiği desteği yeniden gündeme getirdi. 
Yani, şeytanın askerleriyle bizim bitmeyen kavgamız devam ediyor.
Evet ; PKK yeni bir stil geliştirerek ülkemizi istikrarsızlaştırmanın hesaplarını yaparken, Türkiye tarihinde en büyük istihbaratı ve operasyonları yapıyor. 


Bu konuda bütün siyasetçilerin ve Bürokratların en az içişleri bakanı Süleyman Soylu ve MİT Başkanı Hakan Fidan kadar korkusuz olması gerekir. 
Bunak  Joe Biden, Türkiye’yi yeniden ABD’nin yörüngesine çekebilmek için Erdoğan’ı devirmenin tek yolunun seçim öncesi suikast ve bombalarla, Türkiye yi istikrarsızlaştırarak ancak mümkün olabileceğini düşünüyor.
Ama başaramayacaklar…
*  * *
Siyasetçiler ve Bürokratlar gelinen noktaya bakıp, şimdi siyasi ikbal ve istikbal değil, istiklal zamanıdır demeleri gerekir.
Katil ABD nin gönderdiği taziye mesajını İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’ nun kabul etmemesi yerinde ve doğru cesurca bir tavırdır.
Bu ülkede herkes Soylu ve Hakan Fidan kadar korkusuz ve cesur olmalıdır.
Soylu terör örgütlerinin nasıl ve ne şekilde koordine edildiğini, terör yapısının kimler tarafından beslenip kullanıldığını çok iyi bildiği için ABD nin tazeyi mesajlarını samimi bulmadığını ve ret ettiğini açıkladı.

*  *  *

Şimdiye kadar hiçbir içişleri bakanı ABD ye korkusuzca böylesine kafa tutmamıştı.
Tebrikler Sayın Soylu… Tebrikler.
Devlet olduğumuzu bize bir kez daha hatırlattın.
PKK nın hamisi olan bir ülkenin diplomasi gereği taziyelerine geri çeviren, yüzüne vuran Soylu tarih yazdı.

Kimyasal yalanı ve arkasından İstiklal saldırısı ile bizi köşeye sıkıştırmaya çalışan katil ABD, içimizdeki hainlerle birlikte bütün aparatlarını harekete geçirdi.
Ama inanın başaramayacaklar. 


Çünkü biz onları her anlamda yenecek güce sahibiz. Çünkü biz Türk Milletiyiz, çünkü biz 2500 yıllık müktesebatı olan bir milletin çocuklarıyız. Çünkü biz islamın son ordusuyuz.
Ez cümle: Kimyasal silah yalanı ve istiklal saldırısı ile bizi köşeye sıkıştırmaya çalışan başta ABD ve diğer küresel güçlere karşı dik durmazsak bizim görecek rüyamız olmaz.


Şimdi dik durmanın ülkeye dört elle sarılmanın tam zamanı.
Selam Dua ve bilgi ile kalın.

Son Yazılar