ŞERİFOĞULLARI, HAMAMIN NAMUSUNU KURTARDI
Erol Kara

Erol Kara

ŞERİFOĞULLARI, HAMAMIN NAMUSUNU KURTARDI

06 Nisan 2022 - 16:53

Muhalif gazeteciler kızmasın biz gazeteciler celladımızın bile hakkını savunmak zorundayız.

Vakti saati gelmiş söz söylenir, yazı yazılır.

Şimdiii sıkı durun…

Yıllardır bu şehrin tozlu sokaklarında Ramazan çadırları kurulur şehrin ileri gelenleri hatta Belediye başkanları da o tozlu sokaklara kurulan platformlara çıkarak gelen misafirlerin önünde ilkel basit sözlerle ramazan etkinliklerini anlatırdı.

Hatta o tozlu sokaklarda şehir temsil edilir, bazen sıcakta, bazen soğuk da ramazan etkinlikleri yapılır aziz şehrin insanlarının gözü bir iki tıngırdı ile boyanır kurulan çadırlar bazen de rüzgardan uçup giderdi.

Bu kadim şehrin ileri gelenleri içini çekerek, bir fuar ve kongre merkezimiz yok diyerek, çevre illerdeki fuar ve kongre merkezlerini hep örnek gösterirdi.

Şimdiii 2022 yıllındayız. 

Ak parti iletişim kazaları yaşadığı için yaptıklarını anlatamazken, Elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları define mi buldu bilmem ama, şehri resmen şantiyeye çevirerek, birde yıllardır özlemini duyduğumuz Fuar ve kongre merkezini tamamlayarak, Ramazan ayına yetiştirdi.

Dedim yaa, tozlu topraklı sokaklarda ramazan çadırları kurulup kaçıp giden çadırları biz gazetecilerde haber yaptığımız günlerden şimdi, fuar ve Kongre merkezine sahip bir il haline geldik.

Şimdi bu hizmetleri görünce bu milletin eski Belediye başkanlarına nasıl bonkör davrandığını düşünüyorum.

Bakınız Ak partiye ameli ve itikadı olarak eleştiri yağmuruna tutanlar gözlerini bir Elazığ ‘a çevirirse, 100 projeden 70 projenin gerçekleştiği bir belediye başkanı görecek.

Evet hayaldi gerçek oldu dediğimiz, bir çok projeden sadece Fuar ve kongre merkezi, kültürve sanat etkinlikleriyle hizmet vermeye devam ederken, Şerifoğulları da, ironi yapmadan yazıyorum hamamın namusunu kurtardı…

Çünkü tozlu topraklı sokak ve caddelerde Ramazan çadırları kuralım derken rezil olmuştuk.

Hiç kimse zıplamasınnn…

“Tarihçi ne anlar Belediye başkanlığından, inşaat mühendisi olsa daha iyi iş yapardı.”dediğiniz Şahin Şerifoğulları valla tarih yazdı, billa tarih yazdı. 

Artık kapalı alanlarda kadim kültürümüzü tanıtıp, bol bol toplantılar yapılacak…

Ez cümle : her proje için teşekkür lakin,  fuar ve kongre merkezi için bin kere teşekkür Sayın Şerifoğulları. Çünkü, hamamın namusunu kurtardın.

Rabim size Hz Ali nin gücünü,

Hz Ömer in adaletini,

Hz Ebubekir gibi dostlar nasip etsin.

 

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar