ŞERİFOĞULLARI ESERLERİYLE TARİH YAZDI
Erol Kara

Erol Kara

ŞERİFOĞULLARI ESERLERİYLE TARİH YAZDI

22 Ağustos 2022 - 15:12 - Güncelleme: 22 Ağustos 2022 - 15:15

Şehir şantiyeye döndü. Her yer inşaat.

Şehrin tarihi yeniden yazılıyor gibi. 

15 Temmuz Şehitler meydanı, Ahmet Aytar meydanı, çok katlı otoparklar, Köykent, Fethi Sekin külliyesi, Yeni terminal binası, Fuar ve Kongre merkezi, Harput’ta Basın müzesi derken 100’e yakın Proje’nin 80’ni hayata geçmiş geriye kalanlar ise yapım aşamasında.

Şehre bir şey yapılmadı diyenler artık zihin kontrollü yaparsa iyi olacak. Çünkü hayal dediğimiz alt yapı çalışmaları bile başladı,  

Belediyeyi yüklü miktarda borçla teslim alan Şahin Şerifoğulları ilk önce ortaya çıkan borçla şok olmuştu. 

Lakin o da alıştı sanırım borçlu çalışmaya. 

Ama olsun en azından ortaya bir şeyler görünüyor ya o bile yeter.

Evet Türkiye nin en genç Belediye Başkanı olarak görevi devir alan Şahin Şerifoğulları, hiçbir belediye başkanının cesaret edip de yapamadığı Ahmet Aytar,  15 Temmuz Şehitler meydanı ve alt çalışmalarına girerek, tarih yazmaya devam ediyor.

Şehir insanı şeytanî akıllara değil,   umudunu geleceğe taşıyacağına inandıkları Belediye başkanlarına kanaat getiriyor artık.

Evet: Anadolu irfanının mayasıyla zihin dünyası mayalanmış toplumumuz yalan ve yanlışları infial yaratabilecek operasyonları tersine çevirebilmeyi başarmıştır. 

Bu anlamda,  şehre yapılan hizmetlerin oluşumunda bazen geç kalınıp sıkıntılar yaşansa da, şehirde yaşayan bazı firavunların dedikodusu ve yalanları direnci kırmaya kafi gelmemiştir.

Bakınız; Seçim yaklaşırken alt yapı hizmetlerine girip şehrin gelecek en az 50 yıllını konfor içinde geçinmesine yardımcı olacak alt yapı sorunlarına hiç bir belediye başkanı cesaret edip girememişti.

Şehirde yaşayanların sağlığını ve konforunu her şeyin üstünde tutan Türkiye nin en genç belediye başkanı,  alt yapıya girip, başarıya şartlanarak, ne yazık ki acımasızlığa, kıskançlığa ve saygısızlığa da kapı araladı.

Çünkü, alt yapı hizmetleri büyük bir başarı. Bu başarıyı gölgelemek isteyen nezaketsizler çok çıkacak.

Unutmayalım ki, Allah cc. nezaketten yoksun, üsluptan uzak ikiyüzlü insanlara teşekkür etmeyecek.

Evet : 9 Ay sonra seçim var. Hem belediye hizmetlerini hem de parti programına uyarak, sokak, sokak gezerek vatandaşla irtibatını kesmeyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Milletvekillerinden daha çok ilgi görmeye devam ediyor.

Önümüzdeki süreçte Belediyenin yaptığı çok sayıda yatırımın açılışları olacak. Bunlardan en önemlisi ve marka değeri taşıyacak olan Basın müzesi ve yeni terminal binası. 

Muradım o ki, bu açılışlara bakan düzeyinde birilerin gelmesi. Çünkü paha biçilmez ve küçümsenmeyecek yatırımlar. Birkaç bakanın açılışa gelmesiyle ismini sayamadığım bu yatırımlar taçlanmış olacak.

Şahsim adına basın müzesine emeği geçen sayınBelediye başkanımız Şahin Şerifoğullarına, Belediye Basın ve Halkla ilişkiler müdürü Serhat Demiral’a aleni teşekkürlerimi iletiyorum.

Basın müzesi bizim hayalimizdi gerçek oldu. Ellinize kolunuza yüreğinize sağlık.

Ezcümle : Şartların değil, hakikatin insanı olan Belediye Başkanına Eser ve işlerinde yardımcı olup, korumak zorundayız. Meziyet ve şahsiyet sahibi, tevazu ehli birçok ismi küstürdüğümüz gibi onu da küstürüp bir kenara itersek kayıp eden bu şehir olur.

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar