REİS BEY RAHAT OL, BU ÜLKE, SOSYALİST ŞÖVENİST BÖLÜCÜLERE...
Erol Kara

Erol Kara

REİS BEY RAHAT OL, BU ÜLKE, SOSYALİST ŞÖVENİST BÖLÜCÜLERE İTİBAR ETMEZ

30 Nisan 2022 - 01:29 - Güncelleme: 30 Nisan 2022 - 02:42

Geçtiğimiz gün iç işleri bakanı Süleyman Soylu ile Bakan Murat Kurum TOKİ leri yerinde görüp incelerken, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları nın bir vatandaşla ironi yaparak tebessümle sarf ettiği sözler birileri tarafından hemen fırsata çevrildi.  
 
Drakula siyaseti budur işte.  
Kör baltalarla arkadan vurma budur işte…  
Elazığ Depreminde 13 gün evine gitmeyerek Elazığ da gecesini gündüzüne katan iki bakanın gezi ve incelemesi ve Devlettin sunduğu imkanlar Şahin Şerifoğulları üzerinden böyle provoke edilip ülke gündemine servis edildi.  
 
Ama çokta tınnnnn…
Biz İki bakan, Elazığ Milletvekilleri ve belediye Başkanının Depremde nasıl bu şehir için mücadele verdiklerini unutmadık.
Unutanlarda namert olsun…

Boşuna dememişler, “Kem alat ile kemalat olmaz” diye.
Hal böyle iken, biz 13 gün Elazığ da yatıp kalkan ne bakanları, ne Milletvekillerini, ne de Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarını hatalı bile olsalar PKK nın uzantısı ve yayın organı olan sosyal medyanın önüne atmayız. 
 
Çalıştığı kurum tarafından görevlendirilip eline sorular verilen bazı güdüklük sanatını yapan gazeteciler, gazeteciliği yalnızca hakaret müessesi ve provoke müessesesi olarak öğrenmişler ise yazık ki, ne yazık. 
 
Ben o görüntüyü izleyenlerin dikkatine bir şeyi çekmek istiyorum.   
Bakınız ;  Şerifoğulları o konuşmayı yaparken adeta karşısındakine tebessümle karşılık vererek ironi yapıyor, sohbet ediyor.  Bunu fırsata çeviren muhabir gizlice devreye girince, olayın boyuttu değişiyor. Müdahale edilince de ok yaydan çıkıp gayet ciddi bir halle dönüşüyor. 

Evet; Şerifoğulları konunun muhatabı gibi, TOKİ den kaynaklanan bütün meseleleri üzerine almış oldu.  
Keşke o tartışmaya girmeseydi.
 
Lakin, vakti gelmiş ise söz söylenir…
Provokasyon yapıp linç etmeye çalıştıkları Belediye Başkanı kendinden emin, ayakları yere dik basan, sırtlanlar dünyasında  usta satranç oyuncusu titizliğinde soğukkanlı hamleler yapabilen biri.    
Öyle kimse kimseyi linç etmeye kalkmasın.  Şahin Şerifoğulları iletişim hatası yaptı diyelim, ama onun siyasetinin temelinde insan var, insan.
 
Bahse konu  Gazeteci, şimdiye kadar hiç bir etkinliğe katılmayan tanınmayan bilinmeyen biri. Neden iki bakanın Elazığ ‘a gelişini fırsat bilip halkın arasında sızarak olup bitenleri haber yapma girişiminde bulunuyor. 
Bu provokatör eylem değil de nedir? 

Evet niyet okuyorum. 
Çünkü bu olay, rahmani değil, şeytani bir planın parçası, o da Şahin Şerifoğullarının üzerinden oynanmaya çalışıldı.
Biz Elazığ basını olarak,  Şerifoğullarını kimsenin önüne atmayız.  Hele, hele radikal sol görüşlü zalimlerin önüne hiç atmayız. 
 
Pervasızca  zalimleşen ve kendilerini güç yetmez vehm edenleri Demokrat şövenist bölücülere asla itibar etmediğimi belirtmem lazım!   

Korkaklıklarını, güçlü zannettiklerine muhbirlik ederek muhabirliklerini unutan; haberlerin yanında, ya da karşısında olmaları gerekirken -patronlarından da- güçlü zannettikleri yere veya kişiye kalemşörlük yapanları gördüğümü, belli etmem lazım!  

Dün, güçlünün işaretiyle kovalayanların; bugün daha güçlü birinin işareti ile kaçmaya başladığının; kaçanın da, kovalayanın da aynı inden, aynı dehlizden, binadan, şatodan, saraydan çıktıklarının farkında olduğumu belli etmem lazım!  
Zamane pravdalığı yapılan bir basın organının kalemşörleri olsa dahi; bir kalem erbâbı olarak, yapılanları tel’în ediyorum.

Bilerek ve isteyerek orada bulunan  bahse konu yayın kuruluşunun muhabiri unutmaaaa Aslanımmm…..  “cehaletinle cesursun ”

Ez cümle : Biz bu tür yayın kuruluşlarının  ağababalarını kalemlerimizle zamanında çok enseledik.  Yeni yetme çaylaklar bize hafif gelir. 
Lakin, bu tür yayın kuruluşlarının her gün canı çokça acıyor çünkü Türk Silahlı Kuvvetleri  ve Mehmetçik hevallarini bir, bir sarı torbaya koyarak cehenneme gönderiyor.
Kuyruk acıları bundan dolayı hiç bitmeyecek.

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar