PKK YEDİ KOCALI HÜRMÜZ GİBİ HER KOCAYA VARIR
Erol Kara

Erol Kara

PKK YEDİ KOCALI HÜRMÜZ GİBİ HER KOCAYA VARIR

27 Temmuz 2022 - 15:18

Fırat’ın Doğusu nda katil ABD devlet kurmaya çalışırken, Türkiye Asrın 5. Harekâtını başlatmak için hazırlık yapıyor.
Suriye nin demokratik yapısı değişmiyorsa, Türkiye bu oyunları bozmak için sınır ötesinde koridoru daha da genişleterek, Misak-ı Milli hakkımızı korumak için askeri harekâtı hemen başlatmalı.
Yakın tarihin 5. harekâtı olacak bu operasyon için, ASTANA zirvesinde 30 Km lik derinliğe girilecek sözü verilse de tarafların bu sözü tutacağına ihtimal vermiyorum. 
Bakınız : Bu aziz Millet,
”DUA İLE SAVAŞ İSTEMEZ, 
CİHAT FARZ OLMUŞSA ASLA KAÇMAZ”
Bizi gören hüküm sahibi Allah’tır. Vatanı elde tutmak ateşi elde tutmak gibi zorlaşırken referansımız, Allah cc ve kur-an dır.
Evet, Suriye operasyonu gecikirse, sınırımızda ABD bir kürt devleti kurarsa, bizim 50 Yılımız çok zor geçecek. 
Türk Silahlı kuvvetlerinin Suriye ye yapacağı 5. Harekât siyasal anlamda daha çok karşılık bulursa eminim asker moral bulup çok kısa sürede işini bitirip çıkacaktır.
Suriye artık bizim Beka hattımızdır. 
Risk analizi maliyet ne yapılırsa yapılsın, bu harekât geciktirilmemelidir. ABD ve İran nın operasyonu geciktirmek için Zaho da ki patlamaya benzer hadiselerle operasyonu ertelemeye yönelik girişimlerin farkına varan Türkiye Cumhuriyeti devleti, bu oyunları bozmanın hesaplarını yaparken Rusya nın operasyona vereceği destek de merak konusu oldu.
Bakınız : İsrail 2. Hazara devleti kurmanın peşindeyken, KKTC Yahudi oligartların merkezi olmanın eşeğindeyken, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya Suriye de yer ararken, Türkiye nin Sınır komşusu olan Suriye de kısa süreli operasyon yapmasını ana muhalefet partileri eleştirmemeli ve kendi silahlı kuvvetlerini suçlayan bir siyasi yapıyı halk “red” etmeli.
Evet ; Bu coğrafya da Şeytanın askerleriyle bizim kavgamız devam edecek. Yedi kocalı hürmüz gibi menfaati için her kocaya varan PKK-YPG bu kez Kahraman Mehmetçiğin büyük sürprizleri ile karşı karşıya kalacak.
Şeytan tatile çıkmıyor, PKK nın arkasında olan ABD ve İran, legal olarak destek verirken, İran topraklarında bulunan PKK kamplarını ve İran nın ikiyüzlülüğünü Türkler asla unutmayacaktır.
Ezcümle : Şu an Suriye de 130 Bin terörist var. Biz vurmazsak onlar bizi vuracak. Türkiye en kısa sürede operasyonu yaparak koridoru genişletmeli. 
Biz eğer uyursak inanın görecek rüyamız olmaz.
Selam Dua ve bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar