MURAT AYGEN DURUŞUYLA PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKTİ.
Erol Kara

Erol Kara

MURAT AYGEN DURUŞUYLA PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKTİ.

26 Mart 2024 - 21:37

MURAT AYGEN DURUŞUYLA PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKTİ.

Evelle selam- Ahire selam.

Zahire selam- Batine Selam olsun.

31 Mart seçimlerine az bir süre kaldı. Bizde Kızılelma ülküsü bitmez diyerek MHP nin adayı Doç.Dr. Murat Aygen ile ilgili iki kelam edelim dedik.

Bugünkü köşemde yaklaşık 30 yıldır tanıdığım ağabeyim, MHP nin Belediye başkan adayı olan “Adalet, cesaret,  ibadet ve ülküm” diyerek davası ve sevdası Türkiye olan Doç.Dr. Murat Aygen’i anlatacağım.

Murat Aygen,  geçmişte yahut bugün bahşedilmiş rozetlerinden ve icazetten “oturdukları”  koltuklarından başka hikâyesi olmayan çapsız adamlardan olmadı.

Şeref, haysiyet, onur, ülkü, dava bilinciyle yetişen ;  “Siyasetçi tarih yazmaz inşaa eder” anlayışı ile yetişen, sonradan ülkücü olmayan,  Anadolu delikanlısı akademisyen has bir ülkücü.

 

Bizde doğru birdir. Asla iki olmaz. Biz bildiklerimizi Rızai ilahi için yazar konuşuruz.

Cenabı Hakk’ın Kur’an-ı Kerim’inde bizlere verdiği mesaj çok çok önemlidir. Emanetleri mutlaka ama mutlaka ehline teslim edelim: Zira; “Allah, emanetleri emin, ehliyetli ve liyakatli kişilere vermenizi size emrediyor”  diyor.

Evet biz, parası olana değil karakteri sağlam olan olana insan deriz.

Ne dostumuzu satarız ne de yağcılık yaparız. Mertse alnından öper, namertse elini sıkmaz göndeririz.

 

Bakınız ; MHP nin Elazığ Belediye Başkan adayı olan Murat Aygen hayatı boyunca hiç iki kaşıkla yemek yemedi. Şerefiyle mücadele eden insanlara tezek atmayan, toparlayıcı, küskünleri bir araya getirecek çabalar içinde, sürekli fikir alan siyasetçi olduğunu bu seçimlerde iyice hissettirdi sahada.

MHP de çile çekmiş, ağabeyleri bir araya getirerek onların fikirlerine kulak vererek, Ocak terbiyesi almış, kültürlü, Bürokrat ve ilim ve bilim adamlarıyla, ayrıştırmadan siyaset yaptı Murat Aygen.

Helal olsun.

İnanın çok zor bir buluşmayı gerçekleştirdi Murat Aygen.

1980 Sonrası hiç bir siyasetçi TAŞ medreselileri bir araya getirmemişti, getirememişti. Ben salonda bulananları görünce şaşkınlığımı gizleyemedim.

Ömrün uzun inşirahın daim olsun Murat Hoca.

Bakınız, Bugünkü politika ve siyaset Allah’ın kriterlerinin dışında gibi görünse de,

Siyasette liyakat yoktur denilse de, kirli politikalarla ülkemiz bu hale getirilmiş olsa da, genç siyasetçiler bu işi hemen çözmüş ona göre yol haritaları üretmeye başlamıştır.

Özet olarak Elazığ siyasetine Murat Aygen ismi 40 Dakika ders yaptı gitti kimse diyemeyecek.

Çünkü küskünler barıştı, Taş medreseliler kıymet gördü yuvaya döndü. Her konuşmasında efsane başkanımız Behçet Susmaz  diyerek doğruluk ve dürüstlük abidesi olarak onu gösterdi.

Yüreğini kaburga cağlarının arkasına gizlemedi. Yerine göre eleştiri yaptı ama, asla tarzını bozmadı. Kavganın gürültünün içine girmedi. İnsanlarla temas kurarken asla kibirli olmadı. Partisinin kendisini yüklediği misyonun farkında olarak, son günlere gelerek, proje tanıtımını yaptı.

Projelerinin her biri diğerinden özel. Uçuk olmayan projeler.

Allah cc. Yollunu bahtını açık etsin sevgili Murat Hocam, kazansan da kayıp etsen de, partisine küsenleri bir araya getirip kaynaştırdın ya. Helal olsun çok teşekkür ederiz.

Bir teşekkür de, bu işin mutfak kısmında olan Şamil Aygen’e “Devletli olasın oğul. Allah cc gönlünden geçeni ömrüne yazsın.” Emeğine sağlık. Seçimin sonucu ne olur bilinmez ama, unutma sen o babanın oğlusun. Ocak terbiyesini fazlasıyla aldığın belli. Gittiğin şehirde bile, davanın bir neferi olduğunu unutmadan çalışıp dik durmayı başarıyorsun ya; sana da “Helal olsun”

Ezcümle: İtirazlarımız, hayallerininiz, kırgınlıklarımız, küskünlükleriniz olabilir ama şimdi zalimleri sevindirme mazlumların boynunu bükme zamanı değil. MHP seçmeni eminim çok doğru karar verecektir.

Hadi rasgele…

 

Selam Dua ve bayrak ile kalın.

YORUMLAR

  • 1 Yorum

Son Yazılar