MİÇOTAKİS ELAZIĞLI PAŞAYI BİDEN E ŞİKAYET ETTİ
Erol Kara

Erol Kara

MİÇOTAKİS ELAZIĞLI PAŞAYI BİDEN E ŞİKAYET ETTİ

19 Mayıs 2022 - 01:16 - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 - 01:19

Türkiye’yi Batı ittifakından ve Doğu Akdeniz’in kaynaklarından dışlama manevraları boşa çıkan  Miçotakis’in çareyi ABD  Başkanı Biden de araması gündeme bomba gibi düştü.

Joe Biden den Kıbrıs konusunda tüm gücünü kullanmasını isteyen Miçotakis, Kıbrıs da iki devletli anlaşmayı kabul etmeyerek, F.16 ların Türkiye ye verilmemesi gerektiğini, Elazığlı Deniz kuvvetleri eski kurmay başkanı Mavi vatan haritasının mimarı Müstafi Tüm Amiral Cihat yaycı paşayı şikâyet ederek, haritanın tanınmamasını gerektiğini söyledi. 
Yunan’a ayar veren Cihat Paşa dan bizde onur duyduk gurur duyduk…
Türkiye’yi saldırganlık ve yayılmacılıkla suçlayıp,  Deniz hukukunu bilmeden isteklerini Bidene sıralayıp çocuklar gibi ağlayan Miçotakis, Kıbrıs da tek devletli çözümü ile Cihat yaycı Paşa nın çizdiği haritayı ortadan kaldır diyerek Biden’e adeta yalvardı. 

Miçotakis’in ABD ziyareti Dünya gündemine bomba gibi düşerken,  Biden açık açık Türkiye ye karşı savunma işbirliğini artırdıklarını söyledi.
Cihat Yaycı paşa yı uluslararası hedef haline getiren Miçotakis, istemeyerek de olsa Cihat Paşaya tarihi bir onur kazandırdı.
Türk DEGS Başkanı Doç.Dr. Cihat Yaycı bir TV kanalına yaptığı açıklamada,” Bu şikâyet tarihi bir onurdur sürekli tehdit alıyorum. Kıbrıs da tek devletli çözüm ve Cihat yaycı nın çizdiği haritayı ortadan kaldır diyor Miçotakis, bu kabul edilemez.  ABD de lakabının Biden Poloos olan Joe Biden 48 Yıllık senatörlük hayatında Türkiye aleyhine ya tasarı hazırlar,  ya da imzacısıdır Biden. “ şeklinde konuştu.
Evet ; Yunan sevici Joe Biden Polos ABD parlamentosu nda Miçotakis’i ayakta alkışlatarak Türkleri sevmediğini ve ikiyüzlülüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu.
48 Yıllık siyasi hayatında ikiyüzlülük, kabalık ve Türk düşmanlığı ile tanınan Joe Biden, ABD basını tarafından sürekli “BUNAK” olarak değerlendirilip, Wietnam, Afganistan, Irak ve Suriye de akan kanın adresi olarak gösterilirken hiçbir kazanmış zaferinin olmaması gündemdeki yerini koruyor.
Uzun zamandan beri Yunanistan’a savunma işbirliği konusunda desteklerini esirgemeyen katil ABD,  Dedeağaç’da kurduğu üss ile hafızalarda hallen tazeliğini koruyor.
Dünya genelinde katil ABD nin iki yüzlü tavrı, kin ve nefret politikası  Amerikan düşmanlığını artırırken, Joe Biden nin Yunanistan seviciliği bunların tuzu biberi oldu.
Bakınız: Joe Biden nin bu düşmanca tavrına, Türkiye’de ki Millet ittifakından karşılık verilmemesi düşündürücü olduğu kadar da manidardır.
Koltuk uğruna vatan ve millet menfaatleri hiç sayılmamalı. Seçimlerde sırf ABD nin desteğini kayıp etmemek için ABD Başkanın yapıtığını eleştirmemek ihanet değilimdir.?
Ermeni tasarısını ABD senatosunda kabul ettiren Joe Biden’e karşı Millet ittifakından cılız seslerin çıkması ihanet değilmidir?
Ezcümle : Miçotakis’in Cihat Yaycı paşa yı uluslararası hedef haline getirmesi bizim için vız gelir tırıs gider.
İsminin Baş harflerinde yazılıdır Cihat Paşa nın kimliği. Kaç  kalem kaç kez kırıldı bilinmez Cihat Paşa için lakin, Türkün ekmeğine kan doğrayanların halinin nice olacağını belirtmek istiyorum.
Türk DEGS in bir mensubu olarak Cihat Paşaya ve çalışmalarına sadakatimizi buradan bir kez daha deklare ediyor, Katil ABD ve Yunanistan’a ayar veren Cihat Paşamı bir kez daha kutluyorum.
İyi ki varsınız.
Selam Dua ve bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar