MHP DE YUNUS BAL DÖNEMİ
Erol Kara

Erol Kara

MHP DE YUNUS BAL DÖNEMİ

07 Eylül 2023 - 11:41

MHP DE YUNUS BAL DÖNEMİ

Yerel seçimler yaklaşırken Elazığ Belediye Başkanlığı için çeşitli isimler dolaşmaya başladı.

Bu isimler şehrin yakinen tanıdığı parti teşkilatlarında çeşitli görevler alan isimlerden oluşmuyor.

Yani bürokrasiden birkaç isimin siyasi figüre dönüşmek için çaba harcadığı da gelen haberler arasında.

Lakin kabul görür mü? yapılan anketlerle ortaya çıkacak.

Ak Partide Şahin Şerifoğulları, MHP de, ise sürpriz bir isimden bahis ediliyor.

Diğer partilerin ittifakı söz konusu olsa bile seçimlerin Ak Parti ile MHP arasında geçeceğini tahmin ediyoruz.

Ak Parti Sayın Şerifoğulları nın 4 yıllık çalışmalarından oldukça memnun görünürken, şehir insanı verilen emekleri pek inkar etmeden zaman zaman memnuniyetlerini de dile getiriyor.

MHP ise, yıllardır Ak partiye kaptırdığı Belediye başkanlığını yeniden kazanma nın çalışmalarını yapıyor.

MHP de Yunus Bal’ın il ve ilçe teşkilatı ikinci sınavını yerel seçimlerle verecek. Yunus Bal usturuplu, düzgün, kibirden uzak, toparlayıcı, küskünleri bir araya getirecek çabalar içinde, sürekli fikir alan siyasetçi olduğunu hissettiriyor.

Yunus Bal, MHP’nin okul olduğunu, ikbal ve menfaat partisi olmadığını çok iyi biliyor. Bu nedenle nezaketten uzak üsluptan uzak konuşanlara asla müsaade etmiyor...

Başkaları gibi, MHP de büyüklerin izzetini hedef alarak, yol ve dava arkadaşlarını kötüleyerek, paranın verdiği güçle, kibirle bir yere varılmayacağını çok iyi biliyor.

Zaten MHP de insanları incitmek hassasiyetleri zedelemek yoktur.

MHP amasız, lakinsiz bir partidir.

Orda lider, teşkilat, doktrin, vatan ve millet sevgisinin dışında başka bir şey düşünülemez.

Orda sadece devlet ve milletini her şeyin üstünde görenler vardır.

Haine asla yer yoktur. Paranın verdiği güçle bir yere gelinse de tarih ve zaman onu layık olduğu yere geri gönderir. ”Başarı ben ve benim başarım” diyilemez.

Bu tür üslupla kazınım elde edenlere MHP seçmeni bir daha o şansı vermez.

Siyaset Bir insanın hayatını başkasının elinde dilinde nasıl yok yere harcanabileceğinin örneği gibi görünse de, MHP de genç siyasetçiler bu işi hemen çözmüş ona göre yol haritaları üretmeye çoktan başlamıştır.

Evet, yerel seçimlerde her vatandaş, her gazeteci kendi adayını ön plana çıkarmaya başlasa da, partilerin üst aklı kararı verip vatandaşın önüne koyacaktır.

Bakınız; Bu şehrin adı akçeli işlere karışmamış belediye başkanına ihtiyacı var. Geçmişte veya bugün şehrin elinin tersi ile ittiği isimler umarım bir daha önümüze getirilmez.

Çünkü bu şehir çok sancılı günler geçirdi. Bugünkü siyaset Allah’ın kriterlerinin dışında gibi görünse de, eminim allah ın rızasını bilen dürüst bir vatan evladı elbet çıkacaktır.

Ezcümle; Cumartesi MHP nin il başkanlığı kongresinde yeniden seçilecek olan Yunus Bal, umarım yerel seçim öncesi MHP de çile çekmiş, ağabeyleri bir araya getirerek onların fikirlerine kulak vererek, kültürlü, Bürokrat ilim ve bilim adamlarıyla, ayrıştırmadan siyaset yapar.

İl Başkanlığın yeniden hayırlı olsun Yunus Bal.

Allah cc. sana sabır versin, feraset versin, hakkı hak, batılı batıl göstersin, hakta karar kılmayı nasip etsin. Gönlünü genişletsin, anlayışını keskin, sözünü etkili kılsın. Seni Faruk kılsın seni şerlilerin şerrinden emin eylesin. Allah cc. Ehliyet ve liyakatten seni ayırmasın.

Selam ve dua ile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar