KÜRTLER BİZİM CİĞERİMİZ
Erol Kara

Erol Kara

KÜRTLER BİZİM CİĞERİMİZ

15 Ocak 2019 - 14:58

Amerika Birleşik Devletlerinde ki Semitik (Yahudi sever) Hristiyanlar Trump’u Türkiye ye karşı harekete zorluyor. Bu Semitik Hristiyanlar kurnaz biz çok mu safız?

Katil ABD nin başkanı günlerdir kapalı tutulan federal kurumların durumunu düşünmeden sosyal medya üzerinden Ülkemize tehditler savururken, Kürt kardeşlerimizi bizden daha çok severmiş gibi yaparak, bizleri birbirimize düşman eden açıklamalarıyla hangi oyunu oynamaya çalıştığını hepimiz görüyoruz.

Evet;  Kürtler bizim Dicle’ miz, Kürtler bizim Fırat’ ımız, Kürtler bizim ciğerimiz, gardaşımızdır. Türkiye tarihi boyunca Kürtler hiçbir zaman hesaplaşmaya gitmemiş, Kürt görünümlü teröristlerle haklı mücadelesini sürdürmüştür.  Özetle katil Trump’un açıklamaları kışkırtmaları bizi Kürt gardaşlarımızla ayrıştıramaz.

Bakınız eğer katil Trump’un dediği gibi Türkler ile Kürter arasında bir sorun olsaydı. Bugün Kobaniden gelen yaklaşık 300 bin Kürt Türkiye de hallen misafir edilmezdi.

Kürtleri kullanarak Türkiye ye karşı yaptırım uygulamaları bence çok karşılık bulmayacak ve Katil Trump’un oyunları Mart sonuna kadar devam edebilir. Lakin Bu oyuna Kürt gardaşlarımızın gelmemesi lazım.

Trump denen Katil ile onun etrafında ki Semitik Hristiyanlar ın Türkiye ye karşı oyunları Yerel seçimlere kadar devam edebilir hata, hatta içerideki gelişmelere göre dozajını artırabilir.

Tarih boyunca Kürt gardaşlarımızla ortak kültürün bir parçası olan ülkemiz insanı Kürt görünümlü teröristlere karşı tavırlarını almış Devlet ise halen mücadelesini sürdürmektedir.

Evet son söz.

Kürtler bizim Fırat’ımız, Kürtler bizim Dicle’mizdir.

Kürtleri öldürtmeyiz sözleri ülkemizde ki Kürt kardeşlerimiz tarafından çok anlamlı bulunmadı.

Katil ve Deli olan Trump’un başka bir enstrümanla Türkiye nin karşısına çıkmasını bekliyor ve korkmuyoruz.

SİZDE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİLSİNİZ

Her şeyin ölçüsü insandır, İnsanlıktır. 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü için herkesim den uyduruk kaydırık mesajlar yayınlandı.

Bunların hiç birinin benim gözümle bir değeri yok. Çünkü bazı güruhlar’ ın  gazetecilere karşı samimi olmadığını gayet iyi biliyoruz.

Felsefecilerin tanımıyla her şeyin ölçüsü insan ve insanlıksa, bazı zat-ı muhteremlere ederi kadar değer vermek gerekir diye düşünüyorum. Onların da bizim için değeri hiç yok.

10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü ben, yarım Elma gönül alma misali olarak görüyorum. Bu konuda Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve MSB Bakan yardımcısı Şuay Alpay’ı tebrik ediyorum. Sayın Yanılmaz bizi 10 Ocak öncesi de sonrası da hiç yalnız bırakmadı. Ak Parti Milletvekili Sermin Balık ise hem telefonla, hem de gönderdiği çiçeklerle gazetecilerin yanında olduğunu beyan ederken, MSB Bakan yardımcısı Sayın Şuay Alpay’da aradan iki gün geçmesine rağmen, Elazığ ‘da bulunan Gazeteciler Cemiyetlerini ziyaret ederek hoş bir seda bırakması bütün meslektaşlarımızı sevindirdi.

Bu arada 30 Yıllık köklü bir Cemiyet olan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini hazırladığı etkinlikten dolayı tebrik ederim.

Özetle şu, Gazetecilerin hiçbir ederi yok. Lakin sadece çıkarları olduğu an yanımızda olan yaratıkların bizim yanımızda hiç bir ederi yok.

Selam ve Dua ile.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar