İÇİMDE BİTMEYEN CENGİZ HAN KİNİ VAR
Erol Kara

Erol Kara

İÇİMDE BİTMEYEN CENGİZ HAN KİNİ VAR

15 Temmuz 2023 - 00:24

İÇİMDE BİTMEYEN CENGİZ HAN KİNİ VAR


MHP Grup Toplantısında Genel Başkan Devlet Bahçeli, “ FETÖ'nün kripto damarının siyaset, bürokrasi, eğitim, ekonomi, medya ve diğer alanlarda dip dalga halinde faaliyet içinde olduğunu bilmeyen, duymayan, görmeyen kalmadı.” Diyor. 
Evet, Hala diriler, hala pişkinler. 
Örgüt üyeleri çok ciddi doktrinden geçiyor ve radikalleşiyor. 
FETÖ nün bertaraf edilmesi için Siyasi ve uluslararası boyutta çok ciddi çaba sarf edilmesi gerekiyor. FETÖ sadece Türkiye’de örgütlenmiş bir örgüt değil. 100’ ün üzerde ülkede Türkiye de ki gibi örgütlenmiş bir terör örgütüdür.
FETÖ yabancı istihbarat örgütlerinin güdümü altına girmiş onların uzantıları olarak beli ülkelerde faaliyet gösteren bir örgüt. FETÖ nün uluslararası yapılanması Türkiye açısından çok ciddi bir tehdit oluşturuyor ve oluşturmaya devam ediyor.
Esasında FETÖ uluslararası güvenlik açısından da tehdit oluşturuyor.  Eğitim, iş dünyası, ekonomi, medya ayağında yapılanması devam ediyor. FETÖ Türkiye nin ulusal çıkarları ile değil bağlı olduğu ülkelerin ulusal çıkarları ile uyumlu şekilde pozisyon alan ve devlet kurumlarını yönlendiren bir örgüt. 
PKK kadar tehlikeli örgüt olan FETÖ, Tamamen arkasına aldığı devletlerin ulusal çıkarları ile hareket eden bir örgüt. 
Bu mücadeleye karşı cesur ve dik durabilen devlet adamlarına bürokratlarına ihtiyaç var
Evet ; Hala haysiyeti yarık, 
Namusu yarık Fetullah yosmaları ve Er- leri aktif bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor.
Ne hikmetse, KHK ile dönenler de en iyi yerlerde görevlendiriliyor.
Cezaevine girip çıkanlar eski görevlerine dönerken, birde Cezaevinde yatığı günlerin birikmiş paralarını bile alarak mal üstüne mal koyuyor.
Pervasızca zalimleşen ve kendilerini güç yetmez vehm zanneden İleri Demokrat Şövenist CİA elamanı FETÖ cülerden asla korkmadığımızı ve onlara itibar etmediğimi belirtmem lazım!  

Evet bugün 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminin yıl dönümü. 
ABD destekli içimizdeki üniformalı hainlerin 252 Vatan evladını kurşunlarla ve tankların önünde ezerek şehit edildiği 7. Yıl dönümü.

Korkaklıklarını, yakalanınca devlete muhbirlik ederek kapatmaya çalışan kanı bozukların ihanetlerini asla unutmadık unutmayacağız.

Kardeşlerimizi katleden, vatanıma darbe ve işgal girişiminde bulunan kansızlar...
Bilin ki,
İçimde size karşı bitmeyen Cengiz Han kini var.
Bu kin, millî kinimdir.
Bu kin, milletimin kinidir.
Bu kin, vatanım ve dinim gibi kutsaldır.

Sizi asla affetmeyeceğim.

15 Temmuz 2106 günü CİA destekli darbe ve işgal girişiminde bulunan alçaklar bizi yatakta basıp şafakta asacaklardı. 

Milletin silahlarını millete doğrultan alçaklar, yıllarca bu aziz millete cemaat olduklarını, eğitim, dini anlatma, ahlakı öğretme çalışmaları yaptıklarını anlatmışlardı. 

15 Temmuz 2016 ‘da Abdestli yiğitlerin sayesinde korku ile başlayan gece zaferle sonuçlandı. Tankları durduran ebabillerin direnişi ile gece zaferle sonuçlandı.
Şimdi Devlet Bahçeli nin sözüne dönecek olursak, Hallen Devletin kripto damarlarında FETÖ nün bulunduğunu söyleniyorsa, bu ayıp aziz milletin ayıbı mı? Yoksa Hükümet ve ortağı MHP nin ayıbı mı? Siz karar verin.
Bakınız: Etrafımız Kripto FETÖ cüler ile çevrili iken, KHK lılar yeniden dönüp en iyi yerleri kapıyorsa, Türkiye seçimlerinde CHP ile bir olup iç siyasete müdahale ediliyorsa, Bu yapının hallen canlı olduğu biliniyorsa neden etkili ve dirençli bir FETÖ operasyonu yapılmıyor, niçin bekleniyor anlamış değiliz.
Ezcümle : Eğer Devleti yönetenler bu yapının devam ettiğini biliyorsa, yarım kalan işi tamamlamak için bir daha teşebbüste bulunulmayacağının kimse garanti verebilir mi?
Şu an CİA destekli FETÖ yapılanması sanıldığından daha güçlü. 
Gözlerimizin içine baka, baka küfür ede, ede toparlanıyor. 
FETÖ nün Dip dalga halinde faaliyet içinde olduğunu bilmeyen, duymayan, görmeyen kalmadı diyen Sayın Bahçeli ye duyurulur.

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar