GÜÇ VE PARA,  SİYASETİ BELİRLİYOR.
Erol Kara

Erol Kara

GÜÇ VE PARA,  SİYASETİ BELİRLİYOR.

08 Aralık 2023 - 19:18

GÜÇ VE PARA,  SİYASETİ BELİRLİYOR.

CHP dizayn  edildi, sıra İYİ Partide. 

İYİ partide de kazan kaynamaya başladı lakin, vekiller parti içinde birilerinin Genel başkana karşı aksiyon almasını bekliyor gibi.

Dün Baba oğul gibi olanlar bugün birbirlerinin içinden hançerle geçiyor.

Dün birbirleriyle Abla kardeş olanlar parti sırlarını ifşa ediyor.

İşte kirli siyaset bu…!

Halbu ki, güç ve para siyaseti belirliyor.

Biz bunun adına da, biz Demokrasi diyoruz.

Paran varsa haklılığın hiçbir önemi kalmamışsa, Demokrasiden söz etmek mümkün mü?

100 Yıllık CHP yi bile ne hale getirdiler, herkesin ağzı açıkta kaldı.

Özgür Özel ile CHP, HDP ve FETÖ ile kucaklaşmalar yakınlaşmalar öyle legal hale geldi ki, daha şimdiden Kemal Kılıçdaroğlu aranır hale geldi.

CHP nin Genel başkanı Özgür Özel, “Kürtlerin seçtiği Belediye Başkanlarına neden kayyum atıyorsun” diye sorup, HDP ye ve PKK ya şirin görünüp, yerel seçimlerde Büyük şehirlerden HDP nin oylarına göz kırpıyor.

Bakınız ; Küresel Entegrasyonu yapanlar CHP ve İYİ partiye öyle el attılar ki, partide bulunan vatansever bazı devletçi cenah, bu tehlikeyi görüp hemen gemiyi terk etmeye başladı.

Geriye kalanlar ise aksiyon almak için bekliyor.

Her alanda çok etkili olan FETÖ cü ve küresel Entegrasyoncu ekip bugün CHP ve İYİ partiden alacaklarını henüz almamış gibi.

İYİ Parti’nin CHP ile yerel seçimlerde ittifak yapmaması İYİ partili vekilleri şimdilik durdurdu. Yoksa, İYİ partililerin bir kısmı Yavuz Ağıralioğlu’ nun kuracağı partiye ve MHP ye geçip, Sayın Akşener’e çok sancılı günler yaşatacaklardı.

Partide taciz, tecavüz, para dağıtmalar, kaynağı belli olmayan veya kaynağı belli olduğu halde usulsüzce harcanan paralar ile genel başkanın zikzakları, istifalar ve belirsizlikler, İYİ partinin cesedinden kim faydalanacak sorusunu akla getiriyor hemen.

Ümit Dikbayır’ın Partiden ihracı ile ortalık karışacak gibi görünse de, Koray Aydın nın mevzide beklediği gün gibi aşikar.

Ezcümle : HDP, Seçimlere kendi adaylarımızla gireceğiz, diyerek CHP ye cilve yapsa da, Sezgin Tanrıkılu ile bu işi çözüp, büyükşehirlerde HDP nin oyları ile Belediye başkanlıklarını almanın hesaplarını yapacak.

Özgür Özel cenahı Sezgin Tanrıkulu nu iki parti arasında iyilik meleği olarak gösterip Kılıçdarıoğlu sonrası büyük Show yapmanın hesaplarını yapacak.

Not alın CHP İzmir hariç Büyükşehirlerde seçimi kayıp edecek.

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 1 Yorum

Son Yazılar