ELAZIĞ LAYIK OLDUĞU MEKKANDA KİTAPSEVERLERLE BULUŞTU
Erol Kara

Erol Kara

ELAZIĞ LAYIK OLDUĞU MEKKANDA KİTAPSEVERLERLE BULUŞTU

18 Ekim 2022 - 16:18

 

Empati yeteneği yüksek kendilerini başkasının yerine koyup değerlendirmeler yapabilen sorunu kolay bir şekilde analiz eden bir hemşerimiz, Elazığ Belediyesinin fuar ve Kongre merkezinde düzenlediği Kitap Fuarını değerlendirirse,  acaba ne der merak ediyorum.

Hele yüksek hayal gücüne sahip soyut düşünce yapısı gelişmiş insanların bu kitap fuarı ile ilgili diyeceklerini merak ediyorum. 

Tek kelime ile, “Çok iyiydi” derler sanırım.

Çünkü Elâzığ ve Elazığlı layık olduğu bir yerde, layık olduğu bir mekanda,  kitapla buluştu, yazarlarla buluşturuldu.

İlk kez tozun toprağın dışında insan yerine koyulduğumuz, kapalı bir mekânda çok önemli yazarları ağırladık. Binlerce kitapsever kitapla buluştu. Büyük böyle bir etkinliği şehrin insanına sunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları nave ekibine binlerce defa teşekkür ederim.

Evet Kitap fuarında şehrin yetiştirdiği şair ve yazarları ile birlikte Türkiye nin yakından tanıdığı önemli yazarlar hem kitaplarını imzaladı, hem de söyleyişi de bulundu. 

Bakınız; Mana bakımından çok kıymetli bulduğumuz kitap fuarı, bazı “Solak” medya kuruluşları tarafından eleştirilse de, Provokasyon yapıp linç etmeye çalıştıkları Belediye Başkanı kendinden emin, ayakları yere dik basan, titizliğinde soğukkanlıhamleler yapabilen biri.  

 

Pervasızca zalimleşen ve kendilerini güç yetmez vehm gören, İleri Sosyal Demokrat şovenist bölücü gazetelere ve gazetecilere asla itibar etmediğimi belirtmem lazım. 

 

Yaklaşık 150 Bin kişinin ziyaret ettiği 60 Yayın evinin katıldığı, 30 yazarın ilimize teşrif ettiği Kitap Fuarı, şehrin vizyonunu önemli bir katkıda bulundu.

 

Ahmet Kabaklı adına düzenlenen bu yıl ki Kitap Fuarı nda, 10 bin öğrenciye hediye çeki dağıtılması, öğrencilerin kitap fuarına ücretsiz olarak taşınmasıyla 9 gün dolu, dolu geçti.

 

Bu arada kıymetli kardeşim Fuar ve Kongre merkezi müdürü Murat Malkan ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

 

Çok kıymetli bulduğumuz Kitap fuarına bu şehrin ne kadar aç olduğunu gelen ziyaretçi sayısından anladık. 

Unutmamak gerekir ki, yapılan bir işte % 80 oranında bir memnuniyet varsa, o işte başarı ve memnuniyet vardır.

Ezcümle : Fuar kongre merkezi bu faaliyetle anlaşıldı ki, ilimizin prestij yatırımlarından biri oldu. Daha nice etkinliklere ev sahipliği yapacak olan kongre merkezimizin yapımında ve projesinde katkıda bulunanlara, bin defa teşekkür ederim.

Selam Dua ve Bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar