CHP DİYİNCE GÜRSEL EROL'U BİLİRİZ, BAŞKA CHP LİYE...
Erol Kara

Erol Kara

CHP DİYİNCE GÜRSEL EROL'U BİLİRİZ, BAŞKA CHP LİYE GÜVENİMİZ KALMADI.

25 Ekim 2022 - 14:02

CHP li Sezgin Tanrıkulu ve TTB başkanı Fincancı nın TSK için attığı iftiraları aslında Milli güvenlik sorunu olarak ele almak lazım.

Yargı buna göre karar vermelidir.

”Türk Silahlı Kuvvetleri kimyasal silah kullanıyor ” iftiralarına Türk Tabipler Birliğinin bazı şubelerinden tepkiler gelirken,  Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gürsel Erol'dan da, Tanrıkulu na tokat gibi bir cevaplar geldi. 

Tepkiler çığ gibi büyürken, CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu, Sezgin Tanrıkulu nun açıklamalarına hiçbir şey yapmadı, yapamayacak.

Çünkü onun gücü ancak Bolu Belediye Başkanına yeter.

CHP de kendini hâkimi değil, hadimi gören ve kendisini CHP nin hizmetkarı görecek kadar mütevazı olan Gürsel Erol’u Tanrıkulu na gösterdiği tepkiden dolayı tebrik ederiz. 

Onun dışında hiçbir CHP li sert bir açıklama yapamadı.

Dersim 1. Dönem Milletvekili Diyap ağa nın torunu olan Gürsel Erol, Cumhuriyet ve onun değerlerine sahip çıkan CHP de ki ender isimlerden biri olarak tanıyor.

İşte biz siyasi arenada; Gürsel Erol gibi Devletine, Milletine, askerine, vatanına toz kondurmayacak CHP li görmek isteriz. 

İsminde Cumhuriyet olan bir partinin Milletvekili böyle olmalı. 

Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan, vatan söz konusu olduğunda siyaseti elinin tersi ile itip, Milli ve manevi değerlerimizi siyaset üstü gören bir Milletvekili görmek istiyoruz.

Bakınız; her fırsatta suları bulandırmaya çalışan Sezgin Tanrıkulu na kimsenin gücü yetmiyor, her dediği kendine kar kalıyor.

Özetle Sezgin efendiyi kapının önüne bırakacak bir güç şu an CHP de görünmediği için, atını itini rahat oynatabiliyor ve çok da kıymete biniyor.

Tanıdığımız Tanrıkulu’nun ağzından sadece soykırım, Kimyasal silah gibi sözler çıkar, başka hiçbir kelime çıkmaz. O yalnızca Ermeni, PKK meselelerinin Avukatlığını yapar. 

Bakınız; Aslında sarf ettikleri kelimeler inanın, tam bir Milli güvenlik meselesidir. 

Yargı buna güvenlik meselesi olarak bakarak,Hem Tanrıkulu için hem de Fincan cı denen zat için, karar vermelidir. 

Derin yapıyla anlaşan PKK yıllardır Kürt kardeşlerimizi zulüm altında sürekli savaştırırken Sezgin Tanrıkulu neden tek kelime etmiyor? 

Kürt kardeşlerimizi İŞİD den çok Katil ABD öldürürken Tanrıkulu neredeydi? Yıllarca Kürt kardeşlerimize umut vererek savaştıran PKK ya karşı tek kelime etmeyen Tanrıkulu nun aklı neredeydi?

Şimdi vicdanlara sesleniyorum… 

Tanrıkulu ve Fincancı nın açıklamaları, etik mi? Ahlaki mi? Bu açıklamalardan ne kazançları var?Açıklasınlar.

Ezcümle: CHP Cumhuriyetin partisiyiz diyorsa, Sezgin Tanrıkulu nu derhal disiplin kuruluna vermelidir. Aksi halde, seçime giderken bu iftiraların hesabı her sokak başında CHP ye sorulacaktır.

Biz CHP denince Cumhuriyeti ve onun değerlerini biliriz. 

Birde artık Gürsel Erol’u biliriz, başka CHP liyegüvenimiz kalmadı. 

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar