CELAL SEL GERÇEK BİR DEVLET ADAMIDIR
Erol Kara

Erol Kara

CELAL SEL GERÇEK BİR DEVLET ADAMIDIR

03 Ağustos 2022 - 13:43

15 Temmuz da Şırnak Emniyet Müdürü iken, bir gurup FETÖCÜ hainin kalkışmaya destek vermek için hazırlık yaptığı sırada, “Delikanlı varsa gitsin” diyerek Ankara ya gitmek için toplanan hainleri der dest eden deli kanlı adamın adıdır Celal Sel.
Şırnak ve Cizre de ki kalkışmayı vatansever arkadaşlarıyla birlikte bastırıp, terörle mücadelede ortaya koyduğu etkin rol ile Şırnak’ta uzun yıllar minnetle anılmaya devam eden kişidir Celal Sel.
Şırnak’taki görev süresince hem terörle mücadele hem de huzur ve güvenliğin sağlanmasında öncü bir rol oynayarak, devletin tüm imkânlarını vatandaşlara en iyi şekilde sunan kişidir Celal Sel.
Evet: Elazığ Emniyet Müdürü Kütahya doğumlu Celal Sel ‘den bahis ediyorum.
Bakınız: Devlettin uzun yıllar emek vererek yetiştirdiği bir devlet adamının, şehirde yaşanan olaylara sessiz kaldığı ve bazı çevrelerin görevden alınması gerektiği bazılarının ise istifa etmesi gerektiği yönünde ki haberlere kimsenin itibar etmemesi gerektiğini belirtmek istiyorum.
Ben yakın tarihte yaşanan asayiş olaylarında hayatını kayıp eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum.
Lakin, Katran karası geçmişini unutup Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel’i karalamak isteyen bazı cenahlar nezaketen uzak üsluptan uzak mesajlar atarak karalama çabaları çok hoş değil ve buna asla izin vermemeliyiz. 
Çünkü Celal Sel gerçek bir devlet adamıdır. 
Sosyal medya guruplarında Devlet büyüklerin izzetini hedef almak, insanları incitmek, hassasiyetleri zedelemek; az şeyler değildir. 
Bilinmeli ki, Devlet adamlarını kötüleyerek ikbal ve menfaat sağlayabileceğini umanlar, milletin gözünden ve gönlünden düşmeye mahkûmdurlar.
Evet Elazığ’da adam öldürme, adam yaralama hırsızlık vs. olayları olmuyor değil. Lakin, Nezaketten yoksun, üsluptan uzak eleştirinin ötesinde karanlığın yansıması gibi yaşananları göstermek haksızlıktır.
Unutmayalım, Sadece bizim hayatımız yok. Herkesin bir hayatı var. Herkesin menfaatine göre adam seçtiği bu şehirde elbette olaylar kazalar olacak. Lakin, ayaküstü kahramanlığa gerek yok. 
Ezcümle : Elazığ Emniyet Müdürü Celal Sel’in kahramanı değilim. Ama gerçek bir vatan kahramanını linç etmek bulunduğumuz şehrin misyonuna yakışmaz. 

Şimdi buradan gençlere seslenmek istiyorum;
Vatanın sevmek, siyasi işaretlerle slogan atarak Şehitler ölmez naraları atmak değildir.
Vatanını sevmek, Türk bayrağı sallayıp hainlere küfür etmek değildir.
Vatanını sevmek, klavye başında Vatan Millet Sakarya naraları atmak değildir……
Vatanını seven genç kendini ilime adayan milleti için bir şeyler keşfetmeye bir şeyler üretmeye adayan insandır.
Bırakın Devlet büyüklerine hakaret edip kendinizi deşarj etmeyi. 
VATAN SİZDEN HİZMET BEKLİYOR.
Selam Dua ve Bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar