BİR HOŞUM Kİ… ASİLHAN ARSLAN BAŞARACAK
Erol Kara

Erol Kara

BİR HOŞUM Kİ… ASİLHAN ARSLAN BAŞARACAK

14 Şubat 2022 - 15:36

Maden ilçesinde tespit edilen maden yataklarının Elazığlı firmalar tarafından işletilmesi konusunda iş insanı ve Ticaret odası Başkanı Asilhan Arslan nındüzenlediği basın toplantısı beni çok etkiledi.

Meseleye köşeli bakmayan Asilhan Arslan’nın samimi ve içten yaklaşımını, gözlerinin parıltısını, tebessümünü, başaracaklarına inandığını, göz kırpmadan dikkat çekmesini, toplantıyı izleyen her insan anladı.

Asilhan Arslan, Şehirde ihtilaflar derinleşmeden her konunun üstesinden barış ve hoş görünün gelebileceğine inanan, insanlara umut aşılayan, Drakulasiyasetini bilmeyen, kör baltalarla arkadan vurmanın sonucunu öğrenmiş olacak ki, her kesime mesafeli duruyor.

Asilhan Arslan gerçekten güçlü biri. 

Kendinden önce mekâna enerjisi ve karizması giriyor. 

İnsanlarla göz teması kurarak konuşuyor. Böylece gerçekten dinlediği ve ilgilendiği duygusunu veriyor.

Mesafeli ama samimi. 

Ciddi ama neşeli. 

Kendisinin olduğu kadar karşısındakinin esprilerine de hakkını vererek gülüyor. 

Reklamı sevmeyen, olduğu gibi görünen, söylenenleri önemseyen, kendisine yönelik haksız saldırılar olduğunda da reaksiyon göstermeyen, politik çevrelere alet olmayan, net bir duruş sergileyen, kendinden emin, ayakları yere dik basan. Sırtlanlar dünyasında usta satranç oyuncusu titizliğinde soğukkanlı hamleler yapabilen tavırlarına şahitlik ediyoruz.

Yani, şehirde artık kırıkları kaynatmayıp, dikiş atamayan bir Ticaret odası başkanı yok.

Şehirde bütün meselelere hakim, temsil ettiği kurumunlokomotif olduğunun bilincinde olan bir oda başkanı.

Bakanız; Asilhan Arslan Basın toplantısında şeytanın bacağını kırdık diyor. Yani büyük davaları küçük hesaplara kurban etmeyiz diyor.

Akıl, güç birliği, potansiyel, iç dinamikler ve sağduyunun olduğu şehirde, Saflar, kalplerdekinin tezahürüdür derler ya aynen öyle.

Bugün mütevazı davranmadan hakkı teslim ediyorum, bağışlayın beni.

Akıl, güç birliği, potansiyel ve dinamiklerimiz varken, sağduyudan yoksun ve başkalarının kışkırtmasıyla yanlışa yönelirsek şehir zarar görür anlayışına sahip olan Asilhan Arslan, sıkıntılı bir dönemden geçerken,  zor olanlara omuz veriyor.

Ezcümle: Bu şehrin her bir potansiyelini, yine bu şehrin insanının istifadesine sunmak için çıkılan bu yolda umarım iletişim hataları olmaz.

Zor olana omuz vermek yerine dedikodu ile günü kurtarmaya çalışanlar… 

“Allah aşkına dedikoduya bi ara verin”

Vallahiiiii, Maden yataklarının Elâzığlar tarafından işletilmesi nefsimize çok hoş geliyor. Daha ayrıntıya da girmiyor şehre kazanımlarını sıralamıyorum.

Ben bu işin üstesinden Asilhan Arslan ve ekibinin gelineceğine inancım tam. Çünkü hem şehirde, hem de iş dünyasında ki lobisinin yanı sıra, iş tecrübesi ile ihale ilgili çalışmaların başladığını toplantıda belirtmişti.

Evet Maden de ki bu rezerv şehir için önemli bir katma değer sağlayacak. 

Evet; Allah sana şanlı bir zaferle yardım etsin AsilhanArslan.

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar