BAŞARISI İSPATLANMIŞ İL BAŞKANINA SİYASİ NEZAKETSİZLİK
Erol Kara

Erol Kara

BAŞARISI İSPATLANMIŞ İL BAŞKANINA SİYASİ NEZAKETSİZLİK

20 Haziran 2023 - 13:09

BAŞARISI İSPATLANMIŞ İL BAŞKANINA SİYASİ NEZAKETSİZLİK

Milletvekilliği nasip meselesi mi, kumaş meselesi mi? Bilmem lakin, Ak Parti Elazığ’da 3 Milletvekili ve % 70 oy oranı ile büyük bir başarı elde etti.
Bu başarıda takımın kaptanı Şerafettin Yıldırım’ın payı çok yüksek.
AK Partililer dahil herkesin listeye tepki gösterdiği seçim atmosferinde, ve herkesin iki vekil çıkartır dediği listeden 3 milletvekili çıkartılmış, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de % 70 oy alarak Türkiye de sıralamaya girilmiş ise bu büyük bir başarıdır.
***
Evet, Ak Parti il başkanına seçim sonrası acımasızca anlamsız saldırılar başladı... Acımasızca kör baltalarla vurulmaya başlandı.
Daha önceki bazı Milletvekillerinin bıraktığı enkaz, kısıtlı mali porte ve iktidar olmanın verdiği yorgunluk baz alınırsa,  hedef saptırarak Şerafettin Yıldırım’a karşı, pervasızca zalimleşen çok ahlaki olmayan arkadan top çevirmeler başladı.
Şimdi Şerafettin Yıldırım kayıp edenler kulübünde, bazı Milletvekilleri kazanan kulübünde mi? Oldu. 
Bu nasıl bir nezaketsizlik.
Bu nasıl bir vefasızlık?
***

Siyasetin meslek olmadığını biz biliyoruz. Lakin, yalan rüzgarına kapılıp avuçlarını ovuşturup Şerafetin Yıldırım gitsin demek doğru mu?
Gitsin de saz çalıp, sema gösterisi mi yapacaksınız?
İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Selahattin Demirtaş'la Osman Kavala yı serbest bırakalım mı? dedi değişime gerek duyuluyor. Sahada yoktuysa bu başarı adı sanı belli olmayan bazı milletvekillerinin sayesinde mi elde edildi.
Neden avuçlarınızı ovuşturuyor duruyorsunuz…
***
İl Başkanı Covit döneminde, 6 Şubat depreminde şehri terk edip kaçtı mı? Neden çığırtkanlık yapıyorsunuz, anlamış değilim.
Dikkat ederseniz, hiç kimse kendi gözündeki çapağı görmüyor. Herkes benim adamım diyor. Herkes ben varsam dünya döner, ben yoksam kızıl kıyamet diyor. Vefa yok, merhamet yok, yalan çok.
Bakınız ; Ak Parti listesine o kadar büyük tepki vardı ki, herkesin görmek istediği isim Bağımsız olarak seçime girdi ve Ak partiden büyük oy alarak, büyük bir başarı örneği sergiledi. 
Seçmen listeye büyük tepki gösterirken 3 Vekil çıkarılması çok büyük bir başarı. Kaldı ki, bundan önceki seçim de de 3 vekil çıkarmış olan Ak parti yurt dışından gelen son dakika oylarla 4 vekil kazanmış oldu. 
***
Evet ; İl başkanını değiştirme hesabı yapılacağına il başkanı ile bir olup şehrin sorunlarını masaya yatırıp acil çözüm aramanız gerekmez mi? Vekilliği kazanınca bazıları kendini yenilmez vehm zannedip naftalin kokan aynı türküleri mi söyleyecek.
Neden il başkanı değişsin izahını yaparmısınız? İl Başkanı vekillerden daha çok sahadaydı. 
Ama doğru, il başkanı Drakula siyasetini bilmediği için, 
Kör baltalarla arkadan vurma bilmediği için değişsin diyorsunuz. 
Bu yakışıyor mu değişim isteyenlere…
***
Bakınız ;  İl Başkanı Şerafettin Yıldırım kendinden emin, ayakları yere dik basan, sırtlanlar dünyasında  usta satranç oyuncusu titizliğinde soğukkanlı hamleler yapabilen biri. 
En Sıkıntılı günlerde durumu idare eden kapısı herkese açık kibir ve enaniyet bilmeyen biri.
Elazığ kayıp ediyorsa, inanın kör baltalarla arkadan vurmayla ve çeşitli entrikalar yüzünden kayıp ediyor.
İl başkanı değişsin diye Ankara ve Elazığ ‘da yoğun kulis yapanlar bilsin ki,
Engizisyon mahkemesi kurarak, kendinizce kumdan kaleler yaparak, canınızı şeytana satarak, hakkı ve hakkaniyeti korumadan Müslüman da olmaz, Ak partilide.
Saat kırıldı diye vakit durmaz, seçilseniz bile varlığınızı kimse tanımaz.
***
Aslında olup bitenlerin farkında olan il başkanı Yaşananlar hakkında, “ceffel kalem etmek” ten kaçınıyorsa, sanırım vebalden korktuğu için ve partiye zarar gelmemesinden dönen dolaplara cevap vermiyor. 
Çoban kulübesinde padişah rüyası görenlere umarım en kısa zamanda cevap bir yerden gelir.
Ezcümle: anladığım o ki, bu başarı hikâyesinden bazıları ürktü. Rakip gördüğü Şerafettin Yıldırım’ın “dişini sökmek” istiyor. 
Ancak rakibin doğruysa, Müslümansa, hamlelerinin, “yediğin naneyi kokutmak” türünden olmaması lazım, değil mi?
Selam Dua ve bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar