AKP BU GÖÇMEN SİYASETİ İLE SEÇİME GİREMEZ
Erol Kara

Erol Kara

AKP BU GÖÇMEN SİYASETİ İLE SEÇİME GİREMEZ

10 Mayıs 2022 - 14:32

Piyasada ki başıboşluk can sıkıyor. PKK biti bitirildi derken, şimdi ekonomik terör ortaya çıktı.
Türkiye genelinde bulunan 40 bin perakende satış mağazaları fahiş fiyat uygulayarak hükümeti başarısız gösterip, seçimlerde yenilgiye uğratmak istiyor. Bunların kendi aralarında fiyat anlaşması yaptıklarını Rekabet Kurulu açıkladı. 
Ama adamları cezalar bile yıldırmadı.  
2.7 milyar lira ceza kesildi lakin yine akıllanmadılar. Yedikleri cezaları bir gün içinde fiyat artırımı yaparak çıkardılar.
Anlaşılan bu emirleri dışardan alıp aziz milletin canını okumaya çalışanlar para cezalarıyla uslanmıyor. 
Madem ki, uslanmıyorlar ekonomide fiyat terörü estiriyorlar. Onlara da HDP li belediyelere nasıl kayyum atandı sular durulduysa, büyük marketlerin başına da kayyım atansın olsun bitsin. Bakın o zaman fiyatlar nasıl düşüyor, görün.
Akıl tutulması yaşıyoruz yahuu…!
Bu senaryoda ne AK parti, ne de MHP var. ABD başkanının bitireceğiz dediği Erdoğan var. Hesaplar onun üzerine kurulmuş. İngiliz The Independent,in haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan görevi bırakması durumunda Türk ekonomisinin rahat nefes alacağı yönünde.
Yani adamlar konvansiyonel savaşla bitiremeyeceklerini anladılar ki, üst üste hamleler yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ı indirmenin hesaplarını yapıyorlar.
Ama gidişat hiç iyi değil. 
Hem ekonomik terör, hem göçmen sorunu ile Ak parti 2023 seçimlerine nasıl gidecek anlamış değilim. Erdoğan göçmen sorununda bir aksiyon geliştirmez, sayıları 4 Milyona yaklaşan Suriyelileri bir şekilde gönderemezse, 2023 seçimleri hayal olur.
Çok zor değil, kapıları açıp Suriyelileri Avrupa ya gönderip birazda onları kudurtmak. Çok zor değil sınırda bir kamp kurup onları orada barındırmak. 
Ensar dedik muhacir dedik lakin artık Türkiye’ nin her yerinde ellerinde Suriye bayraklarıyla üstü kapalı mesajlar verip, zılgıtlar çekerek ülke insanının nefretini kazanmaya başladılar. 
Başa dönecek olursak, ekonomik terörle birlikte göçmen politikası sayın Erdoğan nın ayağına dolanacak en büyük sorun. Bu sorunları önleyecek tedbirler hayatta hemen geçirilmezse, FETÖ ve PKK gibi şer güçlerin beklentilerine Allah korusun zemin hazırlanmış olacak. 
Sayın Erdoğan nın, “CHP nin inadına Suriyeliler kardeşimiz göndermeyeceğiz” sözleri hem Ak partilileri hem de MHP lileri çileden çıkarttı.
Haa bu arada Suriyelileri anladık da, Bu Afganistan’dan gelenler kim? Onu hiç bilmiyoruz. 
Sayıları gün geçtikçe artan Afgan, Türkmen ve Tacik kökenlilerin sayısı oldukça arttı. Bu durum Türk iş adamlarının mali olarak sevindirse de, risk analizi ve maliyet ve ihtimallerden yola çıkan ülke insanı, göçmen politikasının yanlış olduğunu seçim zamanı sandıkta sanırım kırmızı kart göstererek verecek.
Ezcümle: Sayın Recep Tayyip Erdoğan ABD eski başkanı Trump’un göçmen sorununa tepki gösteren yasayı veto edip göçmenleri ülkesine almasıyla iki dönem başkanlık yaptığını örnek alarak verdiği mesaj sanırım Türkiye de kabul görmeyecek. 
Unutmamak gerekir ki, ülkenin kodlarıyla oynayan Ensar muhacir denen ve sayıları 4 milyonu bulan Suriyelileri kabul ediyoruz diye “Allah cc. bize teşekkür etmez.” 
Ensar dediğimiz arkadaşlar ülkemizin her yerinde çok fazla mayınlı tarlada top oynamaya başladı. 
En büyük tehlike ise ülkemize yerleşen 4 milyon mülteci içinde Suriye Yahudilerinin Türkiye içindeki illegal faaliyetleri.
Bu faaliyetler izlenmez ise yakın bir gelecekte kardeş dediklerimiz içimizde bombayı patlatırsa hiç şaşmayın.
Selam Dua ve bilgi ile kalın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar