2023 TEKNOFEST ELAZIĞ DA YAPILSIN
Erol Kara

Erol Kara

2023 TEKNOFEST ELAZIĞ DA YAPILSIN

05 Eylül 2022 - 16:12

Asımın nesli destanlar yazıyor ve yeniden doğuyor. 

TEKNOFEST bunun en iyi kanıtlarından biri. 

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının düzenlediği TEKNOFEST bu yıl Samsun’da devam ediyor. 40 dalda 600.000 gencin başvurduğu 4 Eylül’e kadar devam edecek TEKNOFEST de, sergilenen yerli ve milli silahlar ile hava araçlarıyla Dünya ya bir kez daha çeşitli mesajlar veriliyor.

Bakınız; Eskişehir’de yapılan ilk yerli otomobil olan Devrim’i yürütmeyen, Nuri Demirağ’ın, Vecihi Hürkuş’un yaptığı uçakları uçurtmayan küresel zihniyet ve onun yumurta ikizleri bugün yerli ve milli silahlardan rahatsızlığını diye getirerek, terörle mücadeledeki başarıyı ve PKK ya verilen zayiattan dolayı gözyaşı döküyor.

 

Mason locaları, CİA, MOSSAD ve sayısız şer güçlerinin bütün hamleleri boşa çıkaran Asımın nesli, yerli İHA ve arkasından milli ve yerli SİHA yaparak Türkiye’yi dışa bağımlılıktan kurtarıp,zincirlerini kırdı.

Bugün gelinen noktada bize parmak sallayanlara bizde parmak sallıyoruz şükürler olsun.

TEKNOFEST, dosta güven düşmana parmak sallama gibi görünse de, binlerce vatan evladının zekâlarıyla, ”Savunma sanayine bende desteğim” mesajının alındığı yer olarak biliniyor.

 

Evet; Her yıl bir bölgede yapılan TEKNOFEST önümüzdeki yıl Doğu Anadolu nun merkezi konumunda olan Elazığ ‘da yapılsın. Havaalanının çift pist olması, İHA ve SİHA üssünün bu şehirde olması, sivil havacılık okullarının yoğun olması bu şehrin daha avantajlı konumda olduğunu gösteriyor. 

Bu iş için her türlü alt yapıya sahip olan Elazığ,2023 TEKNOFEST etkinliklerine ev sahipliği yapabilir. Elazığ valiliği, Belediye ve Fırat Üniversitesinin tam destek vereceği bu organizasyon, Elazığ Milletvekillerinin girişimleriyle bu şehre moral olabilir.

 

Şimdi Karadeniz lobisi nereyi işaret ederse orada yapılır diyeceksiniz ama, bu konuda vekillerimizin iyiden iyiye mücadele etmesi gerekir. Deprem ve pandemi sonrası ekonomik sıkıntılarla boğuşan Elazığ, cidden bu tür etkinliklere aç.

 

Yıllardır Huzur ve güvenlik şehri olarak bilinen bu şehirde, Belediyenin dışında festival şenlik adı altında hiçbir moral verici etkinlik yapılmadı.

 

“TEKNOFEST 2023 Elazığ” Milletvekillerinin imtihanı olsun. Festivalin 7 günlük şehre katkısını düşünecek olursak, başka üzerine koyacak bir şey olmadığını düşünüyorum.  

 

Selam Dua ve bilgi ile kalın.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar