İttifak Adayı “Şekerdağ” Oldu

İttifak Adayı “Şekerdağ” Oldu

31 Mart 2019’da yapılacak mahalli idareler seçimlerinde CHP, ve İYİ Partinin oluşturduğu ittifakta Elazığ Belediye Başkan Adayı ETSO Eski Başkanlarından ve iş adamı Ali Şekerdağ oldu.

31 Aralık 2018 - 16:01

31 Mart 2019’da yapılacak mahalli idareler seçimlerinde CHP,  ve İYİ Partinin oluşturduğu ittifakta Elazığ Belediye Başkan Adayı ETSO Eski Başkanlarından ve iş adamı Ali Şekerdağ oldu.

Ali Şekerdağ, en başından beri ittifak adayı olduğunu fakat buna kimsenin inanmadığını, bu gün bu adaylık sürecinin kesin olarak kendisine tebliğ edildiği söyledi.

“GÜRSEL EROL BEYLE GEREKLİ İSTİŞARELERİ YAPTIK”

Bu konuda daha çok iddialı bir şekilde seçim startı vereceklerini dile getiren Şekerdağ,” Bizim bu yola çıkmamızın amacı tamamen Elazığ’ın selameti içindir. Bu şehrin tozunu yutmuş bir insan olarak Elazığ için elimizden gelen her şeyi yapmak için CHP ile birlikte hareket edeceğiz. Sayın CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, beyle gerekli istişareleri yaptık. Çıktığımız bu yolda sayın vekilimizde bizimle birlikte olacaktır. Elazığ’da bu seçim dönemini ittifak heyecanını birebir yaşayacak ve şahit olacaktır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığspor'un 3 puanı resmileşti
Elazığspor'un 3 puanı resmileşti