Başkan Alan: "Seçilen Başkanları Tebrik Ediyorum"

Başkan Alan: "Seçilen Başkanları Tebrik Ediyorum"

02 Nisan 2024 - 18:13

BAŞKAN ALAN:
“SEÇİLEN BAŞKANLARI TEBRİK EDİYORUM”
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühleriyle seçilen Belediye Başkanı, İl ve Belediye Meclis Üyeleri ile muhtarları tebrik etti.
Demokrasi şöleni içinde geçen yerel seçimlerle birlikte vatandaşların beş yılığına il, ilçe, belde ve köyleri yönetecek idarecileri seçtiğini ifade eden Başkan Alan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“31 Mart yerel seçimleri,  halkımızın sağduyu ve hoşgörüsüyle sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Vatandaşlarımız sandığa giderek iradesini yansıttı ve yerel yöneticilerini seçti. 
Halkımızın teveccühlerine mazhar olarak yeniden seçilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğluları’nı bu başarısından dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum. Geçmiş beş yıllık dönem içerisine hayata geçirdiği projelere yenilerini ekleyeceğine inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum.
Bununla birlikte tüm ilçe ve belde belediye başkanlarımızı, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimizi, şehir merkezi ile tüm köy muhtarlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 
Yeni dönemde belediyelerimizin istihdam ve üretimi artırmaya yönelik tüm projelerinin güçlü bir destekçileri ve paydaşları olacağımızı ifade ediyor, seçimlerin şehrimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti
22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti
Elazığ'da jandarma, motosiklet sürücülerini bilgilendirdi
Elazığ'da jandarma, motosiklet sürücülerini bilgilendirdi