MADEN ‘DE ESKİ BAŞKANIN İŞE ALDIĞI PERSONELLER ÇÖPE...

MADEN ‘DE ESKİ BAŞKANIN İŞE ALDIĞI PERSONELLER ÇÖPE VERİLDİ

04 Nisan 2024 - 19:48

MADEN ‘DE ESKİ BAŞKANIN İŞE ALDIĞI PERSONELLER ÇÖPE VERİLDİ
31 Mart yerel seçimlerinde seçimi kazanan Ak Partili Belediye Başkana Musa Orhan’nın ilk icraatı  mazbatasını alır almaz, eski belediye başkanı Orhan Yavuz tarafından işe alınan personelleri çöpe göndermek oldu.
2019 Yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen Orhan Yavuz tarafından işe alınan yaklaşık 30 kadar işçi çöpe gönderilerek istifaya zorlandığı idda ediliyor. Daha ilk günden Belediye başkanının bu tavrı Ak Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan nın seçim sonrası yaptığı açıklamada kibir ve güç zehirlenmesinin artık ortadan kaldırılmasını herkesin kucaklayıcı bir siyaset ve yönetim anlayışının tesis edilmesi çağrısında bulunurken, Ak parti Maden Belediye başkanı Musa Orhan nın daha ilk günden Maden nin sorunları ile ilgili gayret göstermesi gerekirken personeli çöpe göndermesi  dikkat çekti.  
Musa Orhan kendisine oy vermeyen bazı personelleri de eşekli çöp işçisi olarak görevlendirmesi tepkilere neden oldu.
MUSA ORHAN PARTİ PARTİ GEZMİŞ
Musa Orhan nın 2009-2014 Saadet partisinden, 2014-2019 Da Doğru yol partisinden belediye başkanlığı yaptığı 2019 yıllında İyi partiden aday olarak girip kazanamadığı, 2024 de ise Ak partiden aday olarak yeniden Belediye başkanlığını kazandığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti
22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti
Elazığ'da jandarma, motosiklet sürücülerini bilgilendirdi
Elazığ'da jandarma, motosiklet sürücülerini bilgilendirdi