"ELAZIĞ TARİHİ BİR FIRSAT YAKALAMIŞTIR"

"ELAZIĞ TARİHİ BİR FIRSAT YAKALAMIŞTIR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, yayınladığı mesaj ile 2019’un tüm halkımıza ve insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ederek, “Değişim ve Çözüm Yılı olarak gördüğümüz 2019 yılı inşallah ilimiz ve tüm halkımız için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır” dedi.

31 Aralık 2018 - 16:02

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, yayınladığı mesaj ile  2019’un tüm halkımıza ve insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ederek, “Değişim ve Çözüm Yılı olarak gördüğümüz 2019 yılı inşallah ilimiz ve tüm halkımız için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır” dedi.

 

ELAZIĞ TARİHİ BİR FIRSAT YAKALAMIŞTIR…

MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Bilal  Çoban yayınladığı mesajda; “İyi ve kötü günleri ile bir takvim yılını daha geride bırakmış bulunmaktayız. 2019 yılına daha büyük umutlarla ve heyecanla giriyoruz. Bu anlamda Elazığ olarak tarihi bir fırsat yakalamış bulunmaktayız. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler Elazığ’ın yeniden ayağa kalkması adına tarihi bir fırsat ve eşiktir. 

Bu tarihi dönüm noktasının geleceğimiz ve çocuklarımız adına çok iyi değerlendirilmesi gerekmekte ve her vatandaşımızın gelecek adına tarihi bir sorumlulukla hareket etmesi gerekmektedir. İlimizin bir 5 yıl daha kaybetmeye gerçek anlamda tahammülü yoktur. İşsizlik Türkiye ortalamasının üzerinde yer almakta, yaklaşık 28 bin esnaf ve sanatkarımız ticarette ayakta kalma mücadelesi vermekte, gençler ve aileler gelecek adına kaygı duymaktadır. Ülkemizin en güzel ve kadim kentlerinden biri olan Elazığ içinde bulunduğu durumu hak etmemekte ve bir çok avantajı olmasına rağmen ülkemizde maalesef en mutsuz ilk 10 il arasında yer almaktadır.

Devlet Planlama Teşkilatı tarafından ülkemizde kaynakları ve jeopolitik konumu itibarı ile kalkınma ve gelişmeye en müsait iller arasında gösterilen Elazığ, doğru kurgulanarak yönetilemediği için bugün maalesef bir çok sorunla karşı karşıya kalmıştır.

Ancak, umutsuz olmaya, karamsarlığa ve yeise kapılmaya gerek yoktur. Bu şehrin kadim bir tarihi birikimi, turizm varlıkları, yer altı kaynakları, su potansiyeli, tarım ve hayvancılık avantajları ve hepsinden önemlisi çok değerli beşeri sermayesi bulunmaktadır.  İhtiyacımız olan tek husus, tüm bu değerleri bir araya getirerek, geleceğe yönelik doğru planlamalar yapıp, şehrin tüm dinamikleriyle birlikte sahiplenmek ve birlikte yürüme kültürünü ön plana çıkarmaktır. Bu iradeyi MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı olarak ortaya koymuş ve 9 yıllık yürüyüşümüz ile çok şükür tüm halkımızın duası ve desteğini almış bulunmaktayız. Şehrin gelecek 100 yılına ışık tutacak ve ilimizin her alanda kalkınma ve gelişmesini hedefleyen 23 ana başlık altında 340 proje hazırlamış bulunmaktayız. Cumhurbaşkanlığı yeni hükümet sistemi içerisinde de yer alan yerel yönetimlerin kalkınma ve istihdam amaçlı projelerinin finansmanının sağlanması programı tüm yatırım projelerimizde elimizi güçlendirmiş ve “Üretken Belediyecilik” yaklaşımımız tam anlamı ile destek bulmuştur.

Elazığ’ın değişim, dönüşüm ve çözüm odaklı yönetim modeline 3 ay kalmıştır. Tüm halkımızın daha iyi bir geleceğe yürümek adına bu üç aylık süreçte yol arkadaşlığını sürdürmelerini bekliyor, 2019 yılının, huzur, mutluluk, barış, hoşgörü, sağlık ve esenliklerle dolu olmasını Yüce Allah (c.c.)’tan niyaz ediyor, en derin saygılarımı  sunuyorum” değerlendirmesinde bulundu…

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığspor'dan son maça özel hatıra bileti
Elazığspor'dan son maça özel hatıra bileti
Bülent Yenihayat: "Daha çok çalışacağız"
Bülent Yenihayat: "Daha çok çalışacağız"