Mhp il başkanı Bal : "mhp nin kararlı yürüyüşü devam...

Mhp il başkanı Bal : "mhp nin kararlı yürüyüşü devam edecek"

01 Nisan 2024 - 21:43

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimleri ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de büyük bir olgunluk içerisinde yapılmıştır.
Sandıktan çıkan sonuçlar Partimizin tüm kurullarında çok boyutlu olarak değerlendirmesi yapılacaktır. Egemenlik kuşkusuz ki milletindir, yetki milletindir. Milletimizin sandık vasıtasıyla vermiş olduğu mesajlar kuşkusuz ki çok değerlidir. Bu mesajlar ışığında ilimizde yeni bir sürecin planlaması yapılacak, istikbalimizin ve istikrarın teminatı Milliyetçi Hareket Partisi’nin halka hizmetteki kararlı yürüyüşü devam edecektir.

90 günlük seçim maratonu sürecinde sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar kar, kış, soğuk, yağış demeden büyük bir özveriyle mücadele eden belediye başkan adaylarımıza, encümen üyesi adaylarımıza, partimizin tüm teşkilatlarına, bağlı ve yan kuruluşlarımıza, dava ve yol arkadaşlarımıza kalbi şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Ağın Belediye Başkanımız Sayın Ali Uslu ile Sivrice Belediye Başkanımız Sayın Turgay Gündoğan’a unutulmaz hizmetleri nedeniyle halkımız ve teşkilatlarımız adına teşekkür ediyorum.
Ayrıca yoğun bir mücadele sonrasında Keban ve Baskil ilçelerimizde üç hilali dalgalandırarak Belediye Başkanlığını kazanan Keban Belediye Başkanımız Sayın Yücel Doğan’a ve Baskil Belediye Başkanımız Sayın Tuncer Turus’u tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Bu vesile ile, İlimizde 5 yıl daha hizmet için yetki alan Sayın Şahin Şerifoğulları’nı kutluyor, ilimizin kronikleşen sorunlarının çözümü ve halkımızın etkin belediyecilik hizmetlerinden istifade etmesi için MHP’li Belediye Meclis Üyelerimizle tam destek olacağımızı belirtmek istiyorum. Bununla birlikte diğer ilçe ve beldelerde milletimizden yetki alan tüm belediye başkanlarına yeni dönemde başarılar diliyor, hayırlı hizmetlerin nasip olmasını temenni ediyorum.

Yunus Bal
MHP Elazığ İl Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti
22 yaşındaki genç pompalı tüfekle intihar etti
Elazığ'da jandarma, motosiklet sürücülerini bilgilendirdi
Elazığ'da jandarma, motosiklet sürücülerini bilgilendirdi