Adaylar Açıklanıyor, Büyük Gün Yarın…

Adaylar Açıklanıyor, Büyük Gün Yarın…

Ak Parti tarafından 25 Aralık tarihinde açıklanacağı belirtilen ilçe ve belde belediye başkan adayları için son hazırlıklar tamamlandı. Bu kapsamda, Elazığ’da ilçe ve belde belediye başkan adayları da resmi olarak açıklanacak.

24 Aralık 2018 - 13:25

Ak Parti tarafından  25  Aralık tarihinde  açıklanacağı belirtilen ilçe ve belde belediye başkan adayları için  son hazırlıklar tamamlandı. Bu kapsamda, Elazığ’da ilçe ve belde belediye başkan adayları da resmi olarak açıklanacak.

ÇALIŞMALAR TAMAM, RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

AK Parti Genel Merkezi, İl Teşkilatı, Milletvekilleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda AK Parti Elazığ’daki ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını tamamladıktan sonra gözler resmi olarak açıklanacak tarihe çevrildi.

 

SALI GÜNÜ AÇIKLANABİLİR  

Ak Parti tarafından  25  Aralık tarihinde  açıklanacağı belirtilen İlçe ve Belde belediye başkan adayları için  son hazırlıklar tamamlandı.

AK Parti kulislerinden alındığı  bilgilere  göre, Elazığ’da ilçe ve belde belediye başkan adayları 25 Aralık Salı günü  açıklanacak. Genel Merkezin talimatları doğrultusunda resmi olarak açıklanacak adaylar,seçim çalışmalarına başlayacak

 

14 ARALIK TARİHİNDE AÇIKLANACAKTI AMA ERTELENDİ

AK Parti ilçe ve belde belediye başkan adaylarını 14 Aralık Cuma günü açıklanması bekleniyordu. Ancak hem bütçe görüşmeleri hem de açıklanmayan il adaylarıyla ilgili çalışmaların sürmesi nedeniyle ilçe ve belde adayları açıklanmamıştı.

 

İLÇE ADAYLARIYLA İLGİLİ TOPLANTI YAPILMIŞTI

Ankara’da yapılan ilk toplantıda ilçe adaylarıyla ilgili görüşmeler yapıldı. AK Parti Elazığ Milletvekilleri, İl Başkanı ve İlçe başkanlarıyla yapılan görüşmede ilçe adaylarıyla ilgili son durum konuşulmuş anketler değerlendirilmişti.Yapılan toplantı neticesinde Elazığ’ın ilçelerinde aday olarak gösterilecek kişiler belirlendi.

 

İKİNCİ TOPLANTI BELDE ADAYLARI BELİRLENDİ  

İlçe Belediye Başkan adayları belirlendikten sonra ikinci toplantı gerçekleştirildi. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, Milletvekilleri, İl Başkanı ve Belde Başkanları AK Parti’nin Belde Belediye Başkan Adaylarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.Yapılan toplantı sonucunda belde belediye başkan adayları da belirlenerek çalışmalar tamamlandı.

 

ADAYLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Elazığ’da Ak Parti İlçe ve Belde belediye başkan adayları 25 Aralık Salı günü büyük ihtimalle kamuoyuna açıklanacak.Öte yandan  Elazığ Hakimiyet Gazetesinin, Ak Parti Kulislerinden aldığı bilgiye göre,24 Aralık Pazartesi günü de açıklanma ihtimali bulunuyor.


İLÇELER AÇIKLANACAK

Buna göre Ak Parti İl Teşkilatı,resmi olarak Ağın, Alacakaya,Arıcak,Baskil,Karakoçan,Keban,Kovancılar,Maden,Palu ve Sivrice ilçesi  Belediye Başkan adaylarını  açıklayacak.

 

BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

İlçe Belediye Başkan adaylarından sonra ise  Akçakiraz, Mollakendi,Yazıkonak,Yurtbaşı, Erimli, Üçocak, Beyhan ve  Sarıcan belde belediye başkan adayları açıklanacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da yıldırımın düştüğü ağaç ikiye ayrıldı
Elazığ'da yıldırımın düştüğü ağaç ikiye ayrıldı
Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu
Elazığ'da sağanak yağış etkili oldu