ŞERİOĞULLARI: "TİCARET, DOĞDUĞU SOKAKLARA GERİ...

ŞERİOĞULLARI: "TİCARET, DOĞDUĞU SOKAKLARA GERİ DÖNECEK"

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, hazırladıkları projelerin Elazığ’a değer katacağını belirterek, “Halkımız bizlere güvenirse, bizlere destek olursa, bizler de Rabbim nasip ederse Şehrül Emin makamına oturduktan sonra 5 yıl boyunca bıkmadan, yorulmadan şehrimize hizmet edeceğiz. Vizyon projelerimizle Elazığımıza değer katacağız. Elazığımızın daha yaşanabilir bir kent olması için gece gündüz çalışacağız.” dedi.

11 Mart 2019 - 13:57

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşkavak Mahallesinde seçim koordinasyon merkezini ve esnafları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Mahalle sakinlerine projelerini anlatan Şerifoğulları, vatandaşlardan 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu ve ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Şerifoğulları, kurum ziyaretleri kapsamında ise Diyanet İşleri Başkanlığı Harput Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek idareciler ve personelle buluştu. Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğünde kursiyerlere başarı dileklerini ileten Şerifoğulları kursiyerlerle birlikte kilim dokudu ve ahşap boyama yaptı.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Rabbim nasip ederse Şehrül Emin makamına oturduktan sonra 5 yıl boyunca bıkmadan, yorulmadan hizmet edeceğiz. Hiçbir ayrım yapmadan bu şehrin bütün insanına, bu şehrin bütün mahallelerine eşit bir şekilde hizmet getirmeye çalışacağız.” dedi.

 

ÖĞRETMENEVİ VE YENİ VALİLİK BİNASI ARASINDAKİ ALAN KENT MEYDANI OLACAK

Elazığ’a değer katacak önemli projeler hazırladıklarını vurgulayan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Projelerimizle inşallah şehrimizin sıkıntılarını, problemlerini çözeceğiz. Sorunları çözdükten sonra vizyon projelerle şehrimize değer katacağız. Yıldız projelerimizden biri Kent Meydanı olacak. Tarihi öğretmenevi ile yeni valilik binası arasında kalan Mehmet Akif Ersoy Lisesini kaldırarak şehrimize 25 Bin m2 büyüklüğünde gerçek bir meydan kazandıracağız. Meydanı açarken bölgenin trafik problemini çözecek 2 katlı 750 araç kapasiteli modern yeraltı otoparkı inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

TARİHİ ÖĞRETMENEVİ MİLLET KIRAATHANESİ OLACAK

Bir diğer önemli projenin ise Millet Kıraathanesi olduğunu belirten Şerifoğulları, “Şehir merkezinde yer alan tarihi öğretmenevini 24 saat uyumayan Millet Kıraathanesine dönüştürüyoruz. Limitsiz internet hizmeti ile birlikte sınırsız çay ve kahve ikramının yapılacağı kıraathanede, sabah ve akşam olmak üzere iki defa çorba, soğuk ve sıcak meşrubat ikramı bulunacaktır. Ayrıca Millet kıraathanesinde ziyaretçiler ücretsiz dijital baskı ve fotokopi hizmetinden de yararlanabilecek.” dedi.

 

SGK BİNASI YERİNE MEYDAN VE OTOPARK YAPILACAK

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları vizyon projeler kapsamında Elazığ’a yeni bir otopark ve meydan çalışması yapacaklarını kaydetti.

SGK binasının yıkılarak, yerine otopark ve meydan yapılacağını belirten Şerifoğulları, “Kapalı Çarşı girişinde tarihi Valilik binasının arkasında yer alan Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) yeni hizmet binasına taşınması ile SGK binasını yıkarak elde edilen alan yeraltı otoparkı ve meydan olarak düzenlenecektir.” ifadelerine yer verdi.

 

TİCARET, DOĞDUĞU SOKAKLARA DÖNÜYOR

Şerifoğulları, şehrin merkezinde yer alan tarihi hükümet konağı ve 15 Temmuz Demokrasi meydanından başlayarak Kapalı çarşı, Saray Camii ve çevresindeki sokakların ve bazı yapıların yeniden düzenlenerek yepyeni bir çehreye büründürüleceğini kaydetti. Başkan Adayı Şerifoğulları, bu kapsamda, tescilli PTT binasının restore edileceğini, tarihi hükümet konağının kent müzesine dönüştürüleceğini, 15 Temmuz Demokrasi meydanının yeniden düzenleneceğini, Kapalı Çarşının restore edilerek cephe iyileştirilmesi yapılacağını söyledi.  Şerifoğulları ayrıca, Saray Camii ve Belediye Çarşısı meydanında yeni düzenleme yapılacağını ifade etti.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, ‘Çalgan Deresi Biyolojik Gölet ve Botanik park’, ‘Müzeler Şehri Elazığ’, ‘Sanat Sokağı’, ‘Kapalı Semt Pazarları’, ‘Nikah Sarayı ve Kına Salonu’, ‘STK Platformu Merkezi’ ve ‘Minyatürk Park’ projeleriyle de Aziz Şehir Elazığ’a önemli hizmetler vereceklerini aktardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama