ŞERİFOĞULLARI: “BELEDİYECİLİK, HEM GÖNÜL HEM DE HİZMET...

ŞERİFOĞULLARI: “BELEDİYECİLİK, HEM GÖNÜL HEM DE HİZMET İŞİ”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Ben milletimizin duasıyla, milletimize hizmet edebilmek için bu yola çıktım.

07 Mart 2019 - 16:39

Bizim bir ahdimiz var; Elazığ’ımızı hayal ettiğimiz müreffeh bir kent haline getirebilme adına gece, gündüz çalışacağız, koşturacağız. Bu süre içerisinde asla bıkmayacağız, yorulmayacağız. Hem hizmet hem gönül belediyeciliğini en iyi şekilde icra edeceğiz.” dedi.

 

 “BİZİM İDOLÜMÜZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında İller Bankası personelini, ardından da Mustafapaşa Mahallesinde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Mustafapaşa Mahallesi seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları daha sonra Hicret Mahallesinde yapımına başlanan Pınarbaşı camiinin temel atma törenine katıldı. Kızılay Mahallesinde ev ziyaretleri de gerçekleştiren Şerifoğulları, Kanal 23 Televizyonunda yayınlanan Tuba Tınarlı’nın sunduğu Seçim Özel Programına konuk oldu.

Seçim Özel Programında projelerini ve seçim çalışmalarını anlatan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını çok yoğun bir tempoda sürdürdüğünü belirterek, “Adaylığımız açıklandıktan itibaren sahadayız, koşturuyoruz. Tempomuz yüksek. Teşkilatlarımız ve milletvekillerimizle güzel bir uyum içerisinde seçim çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Seçim gününe kadar tempomuzu daha da arttıracağız. Biz bu yoğunluğa yoğunluk demiyoruz. Biz 1 Nisan’dan sonra 5 yıl boyunca koşturacağız. Bu süre içerisinde asla bıkmayacağız, yorulmayacağız. Bizim bir ahdimiz var; Elazığ’ımızı hayal ettiğimiz müreffeh bir kent haline getirebilme adına çalışacağız, koşturacağız.” dedi.

 

“BİZİM İDOLÜMÜZ CUMHURBAŞKANIMIZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek aldıklarını vurgulayan Şerifoğulları, “Bizim idolümüz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Ciddi manada koşturuyor. Yoğun bir tempo içerisinde seçim sürecini geçiriyor. O’nun yorulmadığı yerde bizim yorulmamız olmaz. O’nun uyumadığı yerde bizim uyumamız olmaz. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek olarak alıyoruz.“ diye konuştu.

 

“GÖNÜL BELEDİYECİĞİLİ İLE HİZMET BELEDİYECİLİĞİNİ EN ÜST SEVİYEDE UYGULAYACAĞIZ”

Şehrül Emin makamına oturduktan sonra bu unvana layık olmanın gayreti içerisinde olacağını belirten Şerifoğulları; “Seçim çalışmalarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlemiş olduğu gönül belediyeciliği sloganıyla başlattık. Bu noktada iddia ediyoruz; gönül belediyeciliği noktasında 81 il içerisinde gönül belediyeciliğine yakışacak en iyi aday ve başkan profili ben olacağım. Çünkü yapımız itibariyle kibirden uzak, mütevazi bir kişiliğe sahibiz. Halkımızla bugüne kadar iç içe olduk. Halkımıza hiçbir zaman tepeden bakmadık. Halkımızla bugüne kadar omuz omuza yol yürüdük. Hemşehrilerimiz de bizim güler yüzümüzü benimsedi, bizi sevdi. Her gittiğimiz yerde bu konuda iltifatlar alıyoruz. Tabi önemli olan seçimden sonra bu yüzümüzü göstermemiz. Biz bu noktada gönül belediyeciliğini en iyi şekilde uygulamayacağımız ifade ediyoruz. Belediyecilik hem gönül işi hem hizmet işi. Biz hizmet belediyeciliğini en iyi şekilde, en üst seviyede uygulamaya çalışacağız. Gönül belediyeciliğinin yanında hizmetlerimizi taçlandırmayı hedefliyoruz. Ben milletimizin duasıyla milletimize hizmet edebilmek için bu yola çıktım. Rabbim inşallah bizleri mahcup etmez.” şeklinde konuştu.

 

“PROJELERİMİZ ELAZIĞIMIZA DEĞER KATACAK”

Elazığ için hazırladıkları projelerin kente değer katacağını vurgulayan Şerifoğulları, şu ifadelere yer verdi: “Biz bu işe başlarken kesinlikle aldatan olmayacağımızı iddia ediyoruz. Biz yapabileceğimiz şeyleri vadederiz. Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda İmar Uygulamaları, Altyapı Ve Ulaşım, Kentsel Dönüşüm, Benzersiz Şehirler, Akıllı Şehirler, Çevreye Saygılı Şehirler, Sosyal Belediyecilik, Yatay Şehirleşme, Halkla Birlikte Yönetim, Tasarruf ve Şeffaflık, Değer Üreten Şehir Elazığ ana başlıkları altında 100 proje hazırladık. Projelerimizi hazırlarken çok iyi bir ekip titiz bir şekilde çalıştı. Bu projelerimizin hepsi Elazığ’ın asli ihtiyaçları. 5 yıllık hizmet süresi içerisinde Elazığımıza değer katacak vizyon projelerimizi hayata geçireceğiz. Elazığ’ın müreffeh bir şehir olması adına, yaşanabilir kentler sıralamasında daha üst seviyelerde yer alması adına projelerimizi halkımızın beğenisine sunduk. Projelerimiz aynı zamanda şehrimizin ekonomik kalkınmasını da katkı sağlayacak projelerdir. Halkımız bize güvenirse, bize destek verirse, bizler kendilerini mahcup etmeyeceğiz. Gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. Samimiyetimizi, sıcakkanlılığımızı, güler yüzümüzü asla kaybetmeyeceğiz. Hem hizmet hem gönül belediyeciliğini çok güzel bir şekilde icra edeceğiz.”

 

BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mart Cumartesi günü saat 12:30’da İstasyon Meydanında Elazığlılarla buluşacağını belirterek, tüm Elazığ halkını büyük buluşmaya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığlılarla hasret gidereceğini belirten Şerifoğulları, “İnşallah Elazığımıza yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız, bağrımıza basacağız. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığımıza dair müjdelerde bulunacak. Bizlerin de Sayın cumhurbaşkanımızdan taleplerimiz olacak.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
23 Elazığ FK'nın konuğu Sebat Gençlik
23 Elazığ FK'nın konuğu Sebat Gençlik
Elazığ'da yangın ile mücadele eğitimleri sürüyor
Elazığ'da yangın ile mücadele eğitimleri sürüyor