ŞEKERDAĞ VE EROL’DAN HASTANE ZİYARETİ

ŞEKERDAĞ VE EROL'DAN HASTANE ZİYARETİ

Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Millet İttifak Adayı Ali Şekerdağ, kısa bir süre önce hizmete giren özel yatırım hastaneyi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

19 Mart 2019 - 17:23

Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren CHP  Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Millet İttifak Adayı Ali Şekerdağ, kısa bir süre önce hizmete giren özel yatırım hastaneyi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

     CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile CHP ve İYİ Parti'nin Millet İttifakı Adayı Ali Şekerdağ seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra yeni yerinde hizmete giren  Anadolu Hastanesi'nede  giden ikili,  Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ali Şekerlisoy ile görüştü. Hastalara da geçmiş olsun dileklerini ileten Erol ve Şekerdağ, açıklamalarda bulundu. 

Hastane yatırımının önemine değinen Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Hocamızı sadece hekim kimliği ile tanımıyoruz, aynı zamanda yatırımcı ve istihdam yaratan bir kişiliği var.  Bu güzel yatırımı Elazığ’a kazandırdığı için  kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah, hocamız gibi şehrimize yatırım yapanları göndermeyiz. Elazığ yöneticileri olarak üzerimize düşeni yaparız diye düşünüyorum. Bu yatırımlarından dolayı Elazığ adına kendilerine teşekkür ediyorum”dedi.

 Hastanenin  kent için önemli bir yatırım olduğuna değinen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “İnsanlarımızın en büyük sorunu sağlık sektörünün gelişmemiş olmasıdır. Sağlık sektörü ile ilgili ulaşım masraflarının  ve özellikle Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin yapılmasından kaynaklı şehir merkezinde bu tür özel hastanelerin yapılması çok önemli. Hem poliklinik hizmetleri hem de acil müdahalelerle ilgili şehir merkezinde olması, insanların daha kolay ulaşması bunlar Elazığ için anlamlı yatırımlar. İstihdam alanının yaratılması bu anlamda sağlık sektöründe Elazığ’daki hemşerilerimize teknik donanımıyla, sağlık koşullarının iyi olması ve binanın fiziki koşullarıyla gerçekten çok güzel bir bina. Keşke Ali bey gibi yatırımcılarımız da  Elazığ’a gelseler. Farklı sektörlerde alternatif yaratabilseler. Sonuç olarak hasta fazla gelmesin ama gelen hasta tedavi olarak gitsin dileklerinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Hastanenin kısa bir süre önce faaliyete geçtiğine belirten OP. Dr. Ali Şekerlisoy ise, “CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, bizi ziyaret ederek yalnız olmadığımızı, yatırımcıların yanlarında olduklarını hissettirmek ve bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ben hem kendim hem de çalışanlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da korkutan ev yangını
Elazığ'da korkutan ev yangını
Elazığ'da motosiklet devrildi: 2 yaralı
Elazığ'da motosiklet devrildi: 2 yaralı