"Devletle Hiç Bir Ticaretimiz Olmadı"

"Devletle Hiç Bir Ticaretimiz Olmadı"

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, kendisinin ve ailesinin devlet ile hiçbir ticaretinin, olmadığını ve devletten bir kalem bile alıp satmadığını belirterek, Elazığ da ki siyasettin toplumu dışladığını, kendilerinin topluma kardeşlik havası getireceğini, seçilmeleri halende hizmetlerde asla ayrım yapmayacaklarını söyledi.

13 Aralık 2018 - 15:17 - Güncelleme: 18 Aralık 2018 - 11:23

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, kendisinin ve ailesinin devlet ile hiçbir ticaretinin, olmadığını ve devletten bir kalem bile alıp satmadığını belirterek, Elazığ da ki siyasettin toplumu dışladığını, kendilerinin topluma kardeşlik havası getireceğini, seçilmeleri halende hizmetlerde asla ayrım yapmayacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Elazığ Belediye Başkan Adayının Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanlarından, İşadamı Ali Şekerdağ olduğunu belirtti. Yapılan bu açıklamanın ardından Elazığ’a gelerek seçim çalışmalarına start veren Şekerdağ, adaylık süreci ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada, Elazığ’da ki siyasettin toplumu dışladığını, toplumdan koptuğunu onları itibarsız bir hale getirdiklerini gördüğünü söyleyen Şekerdağ, “Biz topluma kardeşlik havası getireceğiz. Hizmetlerimizde asla ayrım yapmayacağız” dedi.

“DOKUNMADIK İNSAN BIRAKMAYACAĞIZ”

Belediye Başkanlığı şehrül emin makamı olduğunu ifade eden İyi Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, “Şehrül emin makamında oturan kişinin gerçekten toplumun kabul ettiği güvenebildiği bürokrasi devlet tecrübesi dayalı bir duruşunun olmasını ben halkta gördüm.  Biz çok çalışarak bu duruşu biraz daha ileriye taşıyacağız inşallah. Dokunmadık insan bırakmayacağız. Kendimizi çok iyi ifade edeceğiz ve Allah’ın izniyle bu işten başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

“ADAYLAR AÇIKLANINCA BİR BOŞLUK DOĞDU”

Belediye Başkanlığı için düşüncesi olmadığını dile getiren Şekerdağ, “Bizim dışımızda iki arkadaş daha var ben onlara da başarılar dilerim. Toplumun genel kanaati şu ki açıklanan adaylar çok kabul görmedi.  O makama gerçekten Elazığ ‘dan haberdar olan bütün meselelere vakıf olan bir insanı görmek istiyorlar. Adaylar açıklanınca bir boşluk doğdu. Bu boşluğa binaen de diğer ittifak dediğimiz partilerin adayı olmam noktasında bir teklif getirildi. Bende bu teklifi değerlendirerek karar verdim”dedi.

“ELAZIĞ ‘IN ÖZLEDİĞİ O TABLOYU ORTAYA KOYABİLME ADINA BU İŞE SOYUNDUK”

Toplum da çok büyük bir beklenti olduğunu gördüğünü söyleyen Şekerdağ,  “Vatandaş aday olursanız içimize sine sine oyumuzu kullanacağız ifadelerini kullanıyor. Ailemle görüşerek bu boşluğu görerek aday olduk ama, Belediye başkanı olalım diye bir düşünce ile buraya girmedik. Biz Elazığ da ki halkın beklentilerine cevap verebilme Elazığ da ki kötü gidişata dur diyebilme Elazığ ‘ın özlediği o tabloyu ortaya koyabilme adına bu işe soyunduk.Ben inanıyorum ki vatandaş sorgulayarak, muhasebe ederek seçimlerde oyunu kullanacaktır. Bundan eminim ben vatandaşın kafasındaki profile uygun birisini seçeceğine inanıyorum. Elazığ’da hizmet anlamında çok büyük bir ayrım var. İnsanlar ötekileştiriliyor. İnsanlar dikkat’e alınmıyor, itibarsızlaştırılıyor. Karşında ki insanı itibarsızlaştırmayacaksın aksi halde o insan sizden kopuyor” diye kaydetti.

“BİZ TOPLUMA KARDEŞLİK HAVASI GETİRECEĞİZ”

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ , “Elazığ da ki siyasettin toplumu dışladığını, toplumdan koptuğunu onları itibarsız bir hale getirdiklerini görüyorum buna şahit oluyorum. Biz topluma kardeşlik havası getireceğiz. Hizmetlerimizde asla ayrım yapmayacağız.  Çarpık bin kentleşme olan Elazığ ‘da bazı semtlerde hizmet anlamında hiçbir şey götürülmüyor. Biz o çarpık kentleşmeyi ortadan kaldırmayı düşünüyoruz. Kardeşliği tahsis etmeyi ve Elazığlının rahatlıkla kendini ifade eden bir ortam yaratmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ”

İstişareye ve eleştiriye açık olacaklarını vurgulayan Şekerdağ,  “Elazığ kendini ifade eden bir duruş içinde olacak şehrin beklentilerine cevap verecek özlediği o tabloyu inşallah ortaya koyacağız. Samimiyetle bir işe el atıldığı zaman başarılmayacak hiçbir şey yok” dedi.

“BU ŞEHRİN SORUNLARINI BİRE BİR BİLEN DİNLEYEN BİRİYİM”

Elazığ’ın sıkıntılarını sorunlarını bilen biri olduğunu dile getiren İyi Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ,  “Bu şehrin sorunlarını bire bir bilen dinleyen biriyim. Elazığ da 30 bin vergi mükellefinden hemen, hemen hepsini tanıyan biriyim. Allah bize inşallah bize görevi nasip ederse. Ben bu şehre çok faydalı işler yapacağımıza inanıyorum. Elazığ ‘ı bir yerlere taşımaya bugünkü o yapıyı kareyi dağıtıp çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum”diye konuştu.

“ELAZIĞ İNSANI NELER İLE BULUŞACAK KENDİ GÖZLERİYLE GÖRECEKTİR”

Bugüne kadar hiçbir yanlış bir işin içinde olmadıklarını dile getiren Ali Şekerdağ, “ Bu konuda ekibimiz hazır. Ekibimiz ittifakın talepleri doğrultusunda değerli itibarlı, şaibesi olmayan fayda sağlayacak arkadaşlarla şehrin özlediği Meclis tablosunu ortaya koyacağız. Elazığlı hemşerilerimiz  bize inansın güvensin. Allah’ın izniyle biz o göreve geldiğimiz zaman Elazığ insanı neler ile buluşacak kendi gözleriyle görecektir ”dedi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mehmet deniz
    5 yıl önce
    Devletle ne isin olur mobilyacisin neticede demem şu ki oda baskanligi yapmissin taktir edildin ak parti mv adayi oldun meclise gitmeni cok isterdik ama kalkip da ip te oynaman boyle buyuk bir aileye oturmadi abim
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama