BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ, “KİM BU ŞEHRİN DEĞERLERİNİ...

BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ, “KİM BU ŞEHRİN DEĞERLERİNİ İLERİYE TAŞIYACAKSA ONA GÖRE OY KULLANIN”

Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Mahalle muhtarlarını seçtiğiniz zaman partilere bakmıyorsanız, belediye başkanı seçerken de partilere bakmayın. Partiler üstü düşünün, kim bu şehri daha iyi yönetip katkı sağlayacaksa, şehrin değerlerini daha ileriye taşıyacaksa ona göre oy kullanın” dedi.

18 Mart 2019 - 14:32

Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “Mahalle muhtarlarını seçtiğiniz zaman partilere bakmıyorsanız, belediye başkanı seçerken de partilere bakmayın. Partiler üstü düşünün, kim bu şehri daha iyi yönetip katkı sağlayacaksa, şehrin değerlerini daha ileriye taşıyacaksa ona göre oy kullanın” dedi. 

İYİ Parti ve CHP'nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Abdullahpasa Mahallesine ziyarette bulunan Şekerdağ, kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Şekerdağ, projeleri hakkında bilgi verdi. Ardından mahalle esnaflarını gezen Şekerdağ, esnaflarla birebir sohbet ederek destek istedi. Daha sonra bir otelde düzenlenen programa geçen Şekerdağ’a, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da eşlik etti. Şekerdağ’ın projelerini anlatan sinevizyonla başlayan program, ikili katılımcılara çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Şekerdağ programdaki konuşmasında ise  adaleti tesis etmek için bu yola çıktıklarını vurguladı.

 

“Elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın”

  Vatandaşların, bu seçimde parti tutmadan adayları iyi araştırıp partiler üstü düşünmesi gerektiğine vurgu yapan  Başkan Adayı Ali Şekerdağ,  “ Bana oy verin demiyorum. Adayları masaya yatırın, kişiliklerine, geçmişlerine, Elazığ’a ne yaptıklarına ve ne yapabileceklerine bakın. Elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Mahalle muhtarlarını seçtiğiniz zaman partilere bakmıyorsanız, belediye başkanı seçerken de partilere bakmayın.  Belediye başkanı seçmek de büyük muhtar seçmeye benzer. O yüzden partiler üstü düşünün.  Büyük muhtar seçerken de parti ayırmadan, kim bu şehri daha iyi yönetip katkı sağlayacaksa ve kim bu şehrin değerlerini daha ileriye taşıyacaksa ona göre oy kullanın. Gözlerimizdeki perdeleri kaldırmamız lazım. Bizi idare eden iki tip insan var. Biri politikacı diğeri ise devlet adamı kimliği var. Politikacı, koltuktan değer kazanır. Devlet adamı ise oturduğu koltuğa değer katar. Politikacı, koltuğunu kaybetmemek için her seçimde her şeyi vaat eder. Seçim geçtikten sonra söylediği her şeyi unutur, bir daha ki seçim gelene kadar. Ancak devlet adamı olan kişide oturduğu sandalyeye değer katar. Asla söz vermez.  Kırk kere ölçer bir kere biçer, kırk kere düşünür bir kere konuşur.  Bizi yönetenlerin devlet adamı kimliğinde olması şart” dedi.

 

   “Salonların değil, sokakların vekiliyiz”

  Milletvekili Gürsel Erol ise konuşmasında, “ Hiçbir zaman insanların etkin kökenine göre siyaset yapan ve değerlendirmesini doğru bulan birisi olmadım. Çünkü Türkiye sınırları içerisinde yaşayan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıdır. Etnik kimlik bir ayrımcılık değildir. Etnik kimliğimiz,  bizim soyumuz, sopumuzdur. Bu ülkede Aleviler, Sünniler, Çerkezler, Kürtler, Lazlar ve Türkler’de yaşar. Millet ve devlet olmanın  gereği de budur. Herkes bu ülkenin yurttaşıdır. Devlet, yurttaşına karşı sorumluluklarını yerine getirecek, yurttaş da devletin liyakatına sahip çıkacak. Bunu gerçekleştirmenin mücadelesini vereceğiz. Biz, Elazığ’da siyasette bir dönüşümü, değişimi ve siyaset adamaları arasında bir sorgulamayı başlatmak için sürekli sokaklarda olduk. Biz salonların milletvekili değiliz, biz sokakların milletvekiliyiz” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama