3 Bine Yakın Esnaf Mağdur

3 Bine Yakın Esnaf Mağdur

Elazığ’a yapılan bu devasa hastane her ne kadar Elazığlı vatandaşları memnun etse de, Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde olan esnafa isyan bayrağını çektirdi.

08 Ağustos 2018 - 15:28

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Şehir Hastanesinin hizmete girmesinin ardından Elazığ Merkezde bulunan Elazığ Eğitin ve Araştırması hastanesi Şehir hastanesi bünyesine dahil edildi. Mevcut hastane kapanarak birlikte hizmet vermeye başladı.

Elazığ’a yapılan bu devasa hastane her ne kadar Elazığlı vatandaşları memnun etse de,  Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde olan esnafa isyan bayrağını çektirdi.

Hastanenin artık faaliyet göstermediği günlerde esnafın sinek avladığı ve bu durumdan oldukça rahatsız oldukları gözlemlendi. Yaklaşık 3 bine yakın esnafın mağdur olduğunu dile getiren esnaf, “ Biz yapılan hizmete karşı değiliz Allah razı olsun çok güzel bir hastane Elâzığ’ımıza kazandırıldı ama bir yeri yapıyorsan bir yeri yıkmanın anlamı yok. Yada yapıyorsanız buradaki  küçük esnafı da düşünün akşam çocuklarımıza ailemize ekmek götürmek zorundayız günlerdir mağduruz. Bizlere yer ayrıldığını söylediler lakin oradaki kiralamalar çok pahalı ben dahil burada hiçbir esnaf arkadaşımızın buna gücü yetmeyecektir. Para babalarına verilecek o yerlerde. Biz hastanemizi geri istiyoruz. Yetkililere sesleniyoruz hastanemizi geri istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Canan
    5 yıl önce
    Taaa şehrin bilmem neresine yaptıkları hastane...kimse gidemiyor ....çok güzel miş halk çok memnunmuş ya***....
  • Akın can
    5 yıl önce
    Mantıklı bi istekde bulunarak bu durumuda avantaja çevirerek yeni hastanenin çevresini kapan siyasi babalar amaçları hizmetse oturduğunuz eski kira bedellerini burdada aynı şekilde size istihdam etsin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dolu, kayısı ağaçlarına zarar verdi
Dolu, kayısı ağaçlarına zarar verdi
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 yaralı
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 yaralı