HARPUT TÜRSAB ÜYELERİYLE İFTAR DA BULUŞTU

HARPUT TÜRSAB ÜYELERİYLE İFTAR DA BULUŞTU

05 Nisan 2024 - 13:24 - Güncelleme: 05 Nisan 2024 - 13:26

GÜLNAR :” KENDİNE YETEN BİR KURUM OLMANIN GURURUNU TAŞIYORUZ”
Harput TÜRSAB Bölge temsil kurulu üyelerine Elazığ Hilton otel ‘de iftar yemeği verdi. Temsil Kurulu Başkanı Cuma Gülnar, oluşturduğumuz birlik ve birbirimize verdiğimiz destek ile kendine yeten bir kurum olmanın gururunu taşımaktayız dedi.
Elazığ Hilton da düzenlenen iftar yemeğine Tunceli Malatya, Elazığ ve Bingöl illerinden çok sayıda Acenta ile Elazığ Turizm il müdürü Ahmet Demirbağ katıldı. İftar yemeği sonrası konuşan Harput TÜRSAB Bölge temsil kurulu Başkanı Cuma Gülnar, sektörün getirdiği zorlukların üstesinden, oluşturduğumuz birlik ve birbirimize verdiğimiz destek ile bugünlere gelerek kendine yeten bir kurum olmanın gururunu taşımaktayız dedi.
Gülnar, 50. yılımızı kutlamak hem de kıymetli Ramazan ayında Seyahat Acenteleri Birliği olarak bir araya gelmek amacı ile bu iftar yemeğini düzenlediklerini belirterek, “ Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin, verimli, tarih kokan, birçok medeniyeti barındırmış ve eşsiz doğal güzellikleri içeren kadim ve her daim canlı topraklarının Turizm alanında hak ettiği noktaya gelmesi için üzerimize düşeni yapmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.  Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Türkiye yüzyılı vizyonuna uygun olarak, başkanımız Firuz Bağlıkaya önderliğinde turizm yüzyılı vizyonunu geliştirmiş olup çalışmalarımızı bu yönde ilerletmeye devam edeceğiz.   Turizm yüzyılı projesi ile amacımız, turizmi 12 aya ve tüm ülkeye yaymaktır. Her köşesi ile cennet niteliğinde olan Türkiye’mizin her ili kendine özgü değerler ve kültür mirasını barındırmakta ve turizm açısından büyük değerler taşımaktadır.  Amacımız turizm yüzyılı vizyonuna uygun şekilde, bu değerlerin tanıtımlarının yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirmektir.” Dedi.
 Cuma Gülnar,” Sektörü meydana getiren unsurlarlar olarak bizlerin bir bütün olmamız, güçlü adımlarla ilerlememizi sağlamaktadır. Özellikle ülkemizi yasa boğan 2023 deprem felaketi, bizlerin birbirimize ne kadar ihtiyacı olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm Üyelerimiz, yakınlarına ve tüm yurttaşlarımıza ALLAH'tan rahmet diliyorum. “ diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da jandarma, motosiklet sürücülerini bilgilendirdi
Elazığ'da jandarma, motosiklet sürücülerini bilgilendirdi
Elazığ'da uyuşturucuya geçit yok: 1 tutuklama
Elazığ'da uyuşturucuya geçit yok: 1 tutuklama