REKTÖR DEMİRDAĞ, FIRAT HAVZASI GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET...

REKTÖR DEMİRDAĞ, FIRAT HAVZASI GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

23 Ocak 2019 - 11:18 - Güncelleme: 23 Ocak 2019 - 11:21

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Fırat Hav­za­sı Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Başkan Yardımcısı Ahmet Toprak ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Cemiyet toplantı salonunda gazetecilerle bir araya geldi.

Gazeteciler Cemiyeti zi­ya­re­ti ile ilgili bir değerlendirme yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Hav­za­sı Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­tinin, böl­ge­sel anlamda en eski ce­mi­yet­ler­den biri olduğunu belirterek, “ İlk ku­rul­du­ğu gün­den beri hem ye­rel­de hem de ulu­sal dü­zey­de ken­din­den söz et­ti­ri­yor. Özel­lik­le ili­mi­zin her yö­nüy­le ge­liş­me­sin­de ciddi bir kat­kı­sı var. Görev sü­re­miz bo­yun­ca da bunu his­set­tik. Biz yö­ne­ti­ci­le­rin yap­tı­ğı ha­ta­lar ve ek­sik­lik­ler ola­bi­lir ama zaman zaman siz de­ğer­li basın men­su­bu ar­ka­daş­la­rı­mı­zın dost soh­bet­le­rin­de, basın yo­luy­la ya da te­le­fon­la uygun şe­kil­de uya­rı­la­rı­nı gayet makul kar­şı­lı­yo­ruz. Ol­ma­sı ge­re­ken de bu ama mühim olan bir­bi­ri­mi­ze yar­dım­cı olmak, mo­ti­ve etmek. Do­la­yı­sıy­la 10 Ocak Ga­ze­te­ci­ler Günü mü­na­se­be­tiy­le dü­zen­le­nen tö­ren­de bu­lu­na­ma­dım. İnşal­lah bir son­ra­ki­ne be­ra­ber ola­ca­ğız. Yerel ga­ze­te­ler her sabah in­ce­le­rim. Mem­le­ket­te gö­zü­müz­den kaçan olay­lar hak­kın­da bilgi sa­hi­bi olmak hem de siz de­ğer­li basın men­su­bu ar­ka­daş­la­rı­mı­zın özel­lik­le de bizi il­gi­len­di­ren köşe ya­zı­la­rı ve ha­ber­le­ri in­ce­li­yo­ruz” diye konuştu.

Fırat Hav­za­sı Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ahmet Top­rak ise, Fırat Üniversitesi Rek­törü Prof. Dr. Kutbeddin De­mir­dağ’ın zi­ya­retinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Yerel basın ko­nu­sun­da biz­le­re des­tek ver­di­niz, hep ya­nı­mız­da ol­du­nuz. Gör­sel ve ya­zı­lı ba­sı­nın güçlü ol­ma­sı ge­re­ki­yor. Va­tan­da­şın en rahat ula­şa­ca­ğı yer ba­sın­dır. Ba­sı­nın daha güçlü ola­bil­me­si için çok oku­yu­cu­ya ulaş­ma­sı lazım. Oku­yu­cu­nun des­tek­le­me­si lazım. Te­le­viz­yon­la­rın iz­len­me­si lazım, ga­ze­te­le­rin sa­tıl­ma­sı lazım. Yerel Ga­ze­te­le­ri­mi­zi Üniversite olarak alıp bizlere destek oluyorsunuz. Bu açı­dan size te­şek­kür edi­yo­ruz” dedi.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Demirdağ’a, Rektörlük Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir ile Koordinatör Mustafa Tanyıldızı da eşlik etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı
Elazığ'da otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya...
Elazığ'da satranç turnuvası sona erdi
Elazığ'da satranç turnuvası sona erdi