BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU: “ELAZIĞ HAK ETTİĞİ DEĞİŞİMİ...

BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU: “ELAZIĞ HAK ETTİĞİ DEĞİŞİMİ YENİDEN REFAH’LA YAŞAYACAK”

10 Mart 2024 - 17:22

BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU: “ELAZIĞ HAK ETTİĞİ DEĞİŞİMİ YENİDEN REFAH’LA YAŞAYACAK”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında önce Elazığ Sanayi Sitesi esnafını, ardından da Elazığ Ehlibeyt Cemevini ziyaret ederek, sorunları dinledi, şehrin refaha kavuşması için destek istedi. 
Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 2024 Mahalli İdareler seçimlerine doğru adım adım şehrin dört bir yanında vatandaşlarla kucaklaşmaya, sorunları dinlemeye ve çözüm önerilerini paylaşmaya devam ediyor.
Başkan Adayı Septioğlu ziyaretleri doğrultusunda Elazığ Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Tek tek işyerlerinde esnafı ziyaret eden Başkan Adayı Septioğlu’na esnaflar destekleriyle başarı temennisinde bulundular. Şehrin her şeyden önce huzura ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Septioğlu, “Elazığ değişim istiyor ve Elazığ hak ettiği değişimi Yeniden Refah’la yaşayacak. İnşallah 31 Mart’ta Elazığ’ımız Yeniden Refah çatısı altında birleşecek ve bizler de adil bir hizmet anlayışıyla hak ve adalet çizgisinden şaşmadan, israftan uzak adil bir yönetim anlayışıyla sizlere hizmet edeceğiz.” Dedi.
Başkan Adayı Septioğlu daha sonra Elazığ Ehlibeyt Cemevini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşları dinleyen ve gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Adayı Septioğlu. “Yeniden Refah Partisi olarak şehrimizin sorunlarını çözmeye talibiz. 31 Mart’ta sizlerden alacağımız destekle sorunlarımızı bir bir çözüme ulaştıracağız” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu
Elazığ'da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak yolculuk ettiler
Elazığ'da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak...