Başkan Alan’dan Elazığspor’a 200 bin TL prim

Başkan Alan'dan Elazığspor'a 200 bin TL prim

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Elazığspor'a 200 bin TL galibiyet primi verdiklerini açıkladı.Elazığspor'un zorlu Karşıyaka maçından 3-2 galip...

10 Mart 2024 - 17:15 - Güncelleme: 10 Mart 2024 - 17:15

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Elazığspor'a 200 bin TL galibiyet primi verdiklerini açıkladı.
Elazığspor'un zorlu Karşıyaka maçından 3-2 galip ayrılması ve şampiyonluk iddiasını güçlendirmesi, şehirde büyük bir mutluluk oluşturdu. Elazığspor'un 'o sene bu sene' sloganıyla sürdürdüğü lig mücadelesinde ortaya koyduğu başarı, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan tarafından primle ödüllendirildi. Başkan Alan, tüm maç biletleri Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından alınan ve rekor seyirci sayısıyla izlenen Elazığspor-Karşıyaka maçının 3-2 Elazığspor'un galibiyetiyle sonuçlanmasının ardından yaptığı açıklamada, ortaya konulan mücadele azmi ve alınan başarılı sonuçtan dolayı kulübe 200 bin TL prim verme kararı aldıklarını ifade etti.
Prim kararını sosyal medya hesabından duyuran Başkan Alan, "Karşıyaka'yı 3-2 mağlup ederek sahadan galip ayrılan Elazığspor'umuzun futbolcu ve teknik heyeti ile Atatürk Stadyumu'nu tıklım tıklım doldurup 90 dakika boyunca takımımızı canı gönülden destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Futbolcularımızın sergiledikleri üstün gayret ve sahada ortaya koydukları mücadele azimlerinden dolayı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak kulübümüze 200 bin TL galibiyet primi kararı aldık. Elazığspor'umuza hayırlı olsun. O sene bu sene" dedi.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu
Elazığ'da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak yolculuk ettiler
Elazığ'da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak...