"VATANDAŞ HAYAL ETTİĞİ YÖNETİCİYİ ARIYOR"

"VATANDAŞ HAYAL ETTİĞİ YÖNETİCİYİ ARIYOR"

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ Elazığlı vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve alakanın çok büyük olduğunu ve bu nedenden dolayı bir endişe görmediğini söyledi.

04 Mart 2019 - 17:38

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ  Elazığlı vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve alakanın çok büyük olduğunu ve  bu nedenden dolayı bir endişe görmediğini söyledi.

Şekerdağ, seçim çalışmalarına yabancı olmadığını tam 6 kez ticaret ve Sanayi odası seçimlerine katıldığın  ve Seçim koordinasyon merkezlerinde başkanlık olarak görev aldığını dile getirerek, “. İnanın böyle samimiyet böyle ilgi ilk defa görüyorum. Bir sıkıntı olmayacağına inanıyorum” dedi.

“BUNU SEÇMEYE MECBURSUNUZ GİBİ BİR YAPI VARDI”

Vatandaşın her konuda bıtkınlık içerisinde olduğunu söyleyen Şekerdağ,  “Vatandaş yeni ruh, yeni inanç, yeni vizyon, yeni bir motivasyon istiyor. Vatandaşın motivasyonu olduğu gibi dibe vurmuş, yani yönetenlerin vatandaşa yaşattığı o itibarsızlaştırma vatandaşı dip noktaya taşıyor. Vatandaş hayal ettiği yeni yönetici anlayışını bekliyor. Bugüne kadar vatandaş mahkûm edilmişti bunu seçmeye mecbursunuz gibi bir yapı vardı, vatandaşın oy verebileceği bugüne kadar bir alternatif yoktu. Ben inanıyorum ki vatandaş bizi kendisine bir alternatif, umut olarak görmeye başladı ve  bugüne kadar gidiyorduk kerem de olsa oy veriyorduk, artık bir umut oldu, oy verebileceğimiz bir yer var biz arttık oyları değiştireceğiz  diyorlar. Adalet ile alakalı yönetim ile alakalı her türlü duruş ile alakalı bir sıkıntısı var yani vatandaşın bununla her yerde karşılaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TFF 3. Lig: 23 Elazığ FK: 1 - Sebat Gençlikspor: 0
TFF 3. Lig: 23 Elazığ FK: 1 - Sebat Gençlikspor: 0
Yeni aldığı motosikletiyle çıktığı trafikte kaza yaptı, yaralandı
Yeni aldığı motosikletiyle çıktığı trafikte kaza yaptı,...