Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi Düzenlenecek

Sürücü Davranışları Geliştirme Eğitimi Düzenlenecek

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından alkollü olarak araç kullanımı nedeni ile Emniyet Müdürlüğü birimlerince ehliyetlerine el konulan sürücülere yönelik Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi (SÜDGE) düzenlenecek.

12 Eylül 2018 - 13:03

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından alkollü olarak araç kullanımı nedeni ile Emniyet Müdürlüğü birimlerince ehliyetlerine el konulan sürücülere yönelik Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi  (SÜDGE) düzenlenecek.

 

Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı Tütün ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Birimi tarafından alkollü araç kullanımı nedeniyle ikinci defa ehliyetlerine el konulan sürücülere yönelik düzenlenen eğitim, 12 Ekim – 2 Kasım 2018 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’nde yapılacak.

 

Eğitime katılmak isteyen sürücülerin SÜDGE Bilgilendirme Metni’nde belirtilen başvuru evraklarını tamamlayarak en geç 11 Ekim 2018 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor.

 

Eğitim programı öncesinde katılımcılar; psikolojik, fiziksel ve psikiyatrik muayene ve testlere tabi tutulacak ve bu muayene sonucunda eğitime alınacaklar. Bu eğitime iki kez alkollü araç kullanmaktan dolayı hakkında işlem yapılan ve ehliyetlerine el konan sürücülerin, belgelerini geri alabilmeleri için, el konulma tarihinden itibaren 12 ay içinde SÜDGE programına başvurmaları ve programı başarıyla tamamlamaları gerekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hazırlık maçı: Erbaaspor: 2 - Elazığspor: 1
Hazırlık maçı: Erbaaspor: 2 - Elazığspor: 1
Elazığlı antrenör Tekoğlu, 1. Lig'de
Elazığlı antrenör Tekoğlu, 1. Lig'de