ŞERİFOĞULLARI: “ŞEHRÜL EMİN VASFINI EN GÜZEL ŞEKİLDE...

ŞERİFOĞULLARI: “ŞEHRÜL EMİN VASFINI EN GÜZEL ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİM”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Hicret Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programında coşkuyla karşılandı.

15 Mart 2019 - 11:57

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Hicret Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programında coşkuyla karşılandı. Miting havasında gerçekleşen programda konuşan Başkan Adayı Şerifoğulları, “Şehrül Emin demek Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ebubekir’in sadıkı, Hz. Ali’nin vefası ve cesaretli yönetim anlayışını benimsemek demektir. Bu makamlar milletin emanetidir. Allah’ın izni ile bu makama oturursak 5 yıl boyunca Şehrül Emin vasfını en güzel şekilde yerine getireceğim.” dedi.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşu, ev ziyareti ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların taleplerini dinledi ve 31 Mart seçimleri için destek istedi. Şerifoğulları, Hicret Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programına da katılarak mahalle halkıyla buluştu.

“HİCRET MAHALLESİ CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERDİ”

SKM açılışında konuşan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, coşkulu karşılamadan ötürü mahalle halkına teşekkür ederek, “Hicret Mahallesi yine kendisine yakışanı yaptı. Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu, partimizin yanında olduğunu, Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği adayın yanında olduğunu gösterdi ve bu salonu doldurarak 31 Mart’ta zaferle ayrılacağımızın ayak sesleri buradan tüm Elazığ’a duyurdu. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“KOŞUMUZ 5 YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK”

Milletvekilleri ve parti teşkilatlarıyla birlikte Elazığ’ı karış karış gezerek AK Parti’nin 17 yılda yaptığı hizmetleri ve 5 yıl boyunca Elazığ’a yapacakları projeleri anlattıklarını belirten Şerifoğulları, “Bu mücadelemiz, bu koşumuz 31 Mart’a kadar devam edecek. Allah nasip ederse, seçimden zaferle ayrıldıktan sonra 1 Nisan’dan itibaren cesaretle, kararlılıkla koşumuz 5 yıl boyunca devam edecek.” diye konuştu.

“DERDİMİZ MİLLET, DERDİMİZ MEMLEKET”

Tek amaçlarının Elazığ’a ve Elazığ halkına hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz bu makamı sadece ve sadece sizlere hizmet etmek için bir araç olarak görüyoruz. Bu makamı size hizmetkarlık olarak görüyoruz. Rabbim sizlere en güzel hizmetleri getirmeyi nasip etsin. Sizlere en güzel hizmeti getirebilmek için gayret edeceğiz, çalışacağız. En güzel hizmet belediyeciliğini aynı zamanda en güzel gönül belediyeciliğini icra edebilme adına ekibimizle birlikte çalışacağız. Sizlerin derdiyle dertlenmek, sizlerin sıkıntılarıyla hemhal olmak, iyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle bir arada olabilmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Sizlerle birlikte yol yürüyeceğiz.”

KİMSESİZLERİN ELİNDEN TUTAN BİR BAŞKAN OLACAĞIM”

Elazığ’ın her mahallesini karış karış gezdiklerini ve sorunları tespit ettiklerini belirten Şerifoğulları, sorunların ve sıkıntıların çözümü noktasında projeler hazırladıklarını aktardı. Bu kapsamda 11 ana başlıkta 100 proje hazırladıklarını ifade eden Şerifoğulları; “Bizler altyapı projelerimizle bu şehrin altyapı problemini çözmek istiyoruz. Ulaşım projelerimizle bu şehrin trafik problemini asgariye indirmek istiyoruz. Otoparklarla, kavşak düzenlemeleriyle, battı-çıktı kavşaklarıyla bu şehrin trafik problemini çözmek istiyoruz. Vizyon projelerimizle bu şehre değer katmak istiyoruz. Kültür ve turizm projelerimizle Harputumuzu ayağa kaldırmak istiyoruz. Harput’la birlikte Elazığımızın da ayağa kalkacağını çok iyi biliyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla kimsesizlerin kimsesi olacağız. Kimseniz yoksa, biz varız diyoruz. Belirli bir zümrenin başkanı olmayacağız. Biz kimsesizlerin başkanı olacağız. Kimsesizlerin elinden tutan bir başkan olacağım Allah’ın izni ile. Bizlerin siyasetinin özünde adalet, dürüstlük, şeffaflık, hesap verebilirlik olacak. Aynı zamanda sizlerin gönlüne girebilmek olacak.” şeklinde konuştu.

“ADALETTEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

Yönetim anlayışında adaletten taviz vermeyeceklerini ve Şehrül Emin vasfını en güzel şekilde yerine getireceğini vurgulayan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Adaletten asla geri adım atmayacağız. Çünkü bu şehre Şehrül Emin olacağımı biliyorum. Şehrül Emin demek bu şehirde yaşayan insanların emaneti olmak ve bu emanete ihanet etmemek demek. Şehrül Emin demek Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ebubekir’in sadıkı, Hz. Ali’nin vefası ve cesaretli yönetim anlayışını benimsemek demek. Bu makamlar milletin emanetidir. Bunu çok iyi biliyorum. Allah’ın izni ile bu makama oturursak 5 yıl boyunca Şehrül Emin vasfını en güzel şekilde yerine getireceğim.” dedi.

HİCRET MAHALLESİ’NDE YAPILACAK HİZMETLER

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Hicret Mahallesi’nin Güney çevre yoluna bağlantı yollarını en kısa zamanda açacaklarını, Şorşor deresinin  Hicret Mahallesinde kalan kısmını yaparak, rekreasyon çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi. Tuğra fabrikasının duvarının geri çekilerek yolu genişleteceklerini de ifade eden Şerifoğulları, ayrıca Hicret Mahallesinde temeli atılan Pınarlar Camiinin kısa zamanda tamamlanması için destek vereceklerini vurguladı.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan...
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı