Septioğlu "Türkiye’nin Kalbi Elazığ’dır"

Septioğlu "Türkiye'nin Kalbi Elazığ'dır"

08 Mart 2024 - 19:08 - Güncelleme: 08 Mart 2024 - 19:19

Başkan Adayı Septioğlu Türkiye'nin Kalbi Elazığ'dır

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, kamu kurumlarında çalışan vatandaşları ziyaret etti. Başkan adayı Septioğlu, Türkiye'nin kalbi Elazığ'dır. Türkiye'yi aydınlatacak ışığı Elazığ'dan yakacağız dedi.

Kamu kurumlarında çalışan vatandaşlarımızı ziyaret eden başkan adayı Septioğlu’nun ilk durağı Karayolları 8.Bölge Müdürlüğü oldu. Bölge müdürlüğünde çalışan personeller ziyaret eden başkan adayı Septioğlu buradan Bölge Müdür Yardımcısı, Ramazan Şiş ile bir araya geldi. Karşılıklı iyi dilek ve temennilerle görüşme sonlandı.

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumlarını ziyaret eden başkan adayı Septioğlu’nun ikinci durağı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü oldu. Gerçekleşen ziyarette kurum personellerini ziyaret eden başkan adayı Septioğlu ziyaretin ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu ile bir araya geldi.

Yeniden Refah Elazığ belediye başkan adayı Septioğlu’nun bir sonra ki durağı ilimizde sayısız faaliyetlere imza atan sivil toplum kuruluşlarımızdan olan İnsani Yardım Vakfı Elazığ İl Başkanlığı oldu. Burada İHH gönüllülerini ziyaret eden başkan adayı Septioğlu ziyaretin ardından İHH Elazığ il başkanı Erdal Altunbaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede İHH Elazığ İl Başkanı Altunbaş; ‘’Bugün İHH il teşkilatımızda Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Sn. Faruk Septioğlu’nu ağırlıyoruz. İlimiz, şehrimiz ve insanımız için hayırlısı olmasını barış güzellik ve bizlere yakışır bir siyasi iklimde güzel bir süre olmasını diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.
Yeniden Refah Partisi başkan adayı Septioğlu; ‘iyi dilek ve temennilerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah ahlaklı, adil ve refahın olduğu bir dönem yaşamamızı cenab-ı hak nasip eder. İHH’nın yaptığı çalışmalara hepimiz şahit oluyoruz. Yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu
Elazığ'da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak yolculuk ettiler
Elazığ'da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak...