MHP’den Aday Tanıtım Toplantısına Davet

MHP'den Aday Tanıtım Toplantısına Davet

Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, düzenledikleri basın toplantısında 8 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'da Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenecek aday tanıtım programına tüm Elazığlıları davet etti.

03 Aralık 2018 - 11:15

Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, düzenledikleri basın toplantısında 8 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'da Yakup Kılıç Spor Salonunda düzenlenecek aday tanıtım programına tüm Elazığlıları davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver ve MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, il başkanlığında düzenledikleri basın toplantısı ile partilerinde devam eden seçim çalışmalarını değerlendirdi.

“VATANDAŞLARIN ÇOK MUTLU OLMADIKLARINI VE GELECEK İLE İLGİLİ KAYGILARININ OLDUĞUNU GÖRDÜK”

 MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Bilal Çoban, aday olmasının açıklamasıyla birlikte alanda seçimin atmosferini tutmaya çalıştıklarını belirterek, “Geleceği planlayarak yürüyoruz diyerek “ Gelecek hedeflerimizi vatandaşlarımıza anlatarak seçim ile ilgili stratejilerimizi kendi aramızda konuşarak geleceğe doğru yürüyoruz. Allah bu yürüyüşü kutlu kılsın şanlı bir zafer ile bize yardım etsin. Niyetimiz halistir, şehrin durumu bellidir. Şehirde yaşayan vatandaşlarımızın hem bizzat bize hem de kendi aralarında konuşmalarından hem de genel itibari ile çok mutlu olmadıklarını ve gelecek ile ilgili kaygılarının olduğunu gördük. Mutsuzluğun hat safhada olduğunu her evdeki gençlerimizin işsizlik problemi yaşadığını ekonomik krizin de tetiklediği bir Elazığ’da mevcut durum ile olması gereken noktada çok ciddi bir makas olduğunu gözlemledik. Bütün kurgumuzu bunun üzerine yapmış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

“31 MART’A HEP BERABER KOŞAR ADIM YÜRÜMEKTEYİZ”

MHP İl Başkanı Semih Işıkver,teşkilat olarak belediye başkan adayı etrafında kenetlenerek, hedefe doğru yürüdüklerini kaydederek “ Ülkücü harekete bağlı bütün sistematik adayımızın üzerinde kümelenmiş bir şekilde. Hedefe güdülen bir şekilde. Çorak bir toprağın su ile buluşturulduğu tarih diye nitelendirdiğim tarif ettiğim ve Allah’ın izni ile şahsımın da gayretleri ile belediye binasına üç hilali asacağımız 31 Mart’a hep beraber koşar adım yürümekteyiz” dedi.

“ÇOK YAKIN BİR TARİHTE KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ”

8 Aralık cumartesi günü Yakup Kılıç Spor Salonunda aday tanıtım toplantısını gerçekleştireceklerini dile getiren MHP İl Başkanı Semih Işıkver, vatandaşları aday tanıtım toplantılarına davet ederek, “Binler ile ifade edilen bir kalabalık ve coşku ile seçimimizin startını da vermiş olacağız. Elazığ’ın gidişatından memnun olmayan Elazığ’da son 16 yılda sadakat üzerinden bir profil belirleme çabasına giren iktidar partisinin ortaya koyduğu vizyona karşılık neleri ortaya koyacağımızı? Bizim Elazığ ile ilgili çözümlemelerimizin projelerin neler olduğunu çok yakın bir tarihte kamuoyu ile paylaşacağız. Bu süreç içerisinde karşı taraftan zillet ittifakından da bir adayın gelmesi muhtemeldir. Milliyetçi Hareket Partisi duruma göre pozisyonu masada tutmak sürati ile şuan da kendi çizgisinde kendi belirlediği yol haritasında mücadelenin içerisine girmiş bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • NAZİM SAYDIK
    5 yıl önce
    SAYIN HOCAM ADAYLIĞINIZIN İLİMİZE PARTİMİZE VE ŞAHSINIZA HAYIRLI OLMASINI ALLAHTAN DİLERİM BİLAL ÇOBAN ELAZIĞ İÇİN ELAZIĞLI İÇİN HİZMETTİR PROJELERİ İLE İLİMİZE VEDE İLİMİZ İNSANINA ÇOK FAYDALI OLACAKTIR,
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da sağanak sonrası oluşan gökkuşağı mest etti
Elazığ'da sağanak sonrası oluşan gökkuşağı mest etti