İyi Parti’den İstifalara Elazığ’da Katıldı

İyi Parti’den İstifalara Elazığ’da Katıldı

Türkiye genelinde İYİ Partide başlayan istifalar kervanına Elazığ da dahil oldu.

12 Eylül 2018 - 13:41

Türkiye genelinde İYİ Partide başlayan istifalar kervanına Elazığ da dahil oldu. İYİ Parti Eski MHP Milletvekili İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Gül, İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Ferruh Bostancı, Belediye İl Meclis üyesi İyi Parti Üst Kurul Delegesi Resul Kırılmaz ve İYİ Parti Elazığ İl Yönetiminde görev alan iki üye İYİ Partiden istifa ettiklerini açıkladılar.

Basın toplantısı ile istifalarını grup adına açıklayan İYİ Parti Eski MHP Milletvekili İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Gül, Karşı siyasi gruplarda “Hastalık” görerek eleştirdiğimiz, eksik, yanlış, ucuz uygulamalar ve konumlamalar bu gün İYİ Parti’nin içerisinde nüfuz ve yer etmiştir. İyi Parti ümit ve umut olmaktan maalesef çıkmıştır. 3 Yıl boyunca bu mücadelenin her noktasında tereddüt etmeden harcadığımız yoğun emek ve çaba düşünüldüğünde geldiğimiz yol ayırımı elbette herkesten çok bizleri üzmüştür.

İYİ Parti’nin getirildiği nokta itibari ile bizi gibi gören ce düşünenler için istifa etmek kaçınılmaz bir mecburiyet halini almıştır” dedi. İYİ Parti Eski MHP Milletvekili İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Gül,istifa sürecinden sonra bir müddet siyasi gelişmeleri takip edeceklerini ifade ederek herhangi bir siyasi oluşumun içerisinde olmayacaklarını vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da sağanak sonrası oluşan gökkuşağı mest etti
Elazığ'da sağanak sonrası oluşan gökkuşağı mest etti