GENÇLERE RUH SAĞLIĞI VE PSİKOLOJİK DAYANIKLILIK SEMİNERİ...

GENÇLERE RUH SAĞLIĞI VE PSİKOLOJİK DAYANIKLILIK SEMİNERİ VERİLDİ

İl Sağlık Müdürlüğü tüm ülkede kutlanmakta olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.Yılı etkinlikleri kapsamında ilimizdeki çeşitli okullarda öğrenim gören 12 yaş üstü öğrencilere yönelik Ruh Sağlığı ve Psikolojik Dayanıklılık Semineri düzenledi

24 Mayıs 2019 - 12:04

İl Sağlık Müdürlüğü tüm ülkede kutlanmakta olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.Yılı etkinlikleri kapsamında ilimizdeki çeşitli okullarda öğrenim gören 12 yaş üstü öğrencilere yönelik Ruh Sağlığı ve Psikolojik Dayanıklılık Semineri düzenledi.

23.05.2019 Perşembe günü Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliğe Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir Kantarcıoğlu,  Birim Sorumlusu Dr. Birsen Ademoğlu, paydaş kurum yetkilileri ve tüm kurumların ilgili çalışanları katıldı.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Abdulkadir Kantarcıoğlu’nun açılış konuşması ve Müdürlüğümüze bağlı Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde görevli Psikolog Veysi Siyah’ın sunumuyla kalabalık bir öğrenci grubuna yönelik gerçekleştirilen seminer sırasında gençlere sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, kendilerini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak üzere çeşitli bilgiler verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı
TFF 3. Lig 2. Grup'ta düğüm bu hafta çözülebilir
TFF 3. Lig 2. Grup'ta düğüm bu hafta çözülebilir