ELEKTRİKTE AVANTAJLI YAPILANDIRMA 31 EKİM’DE SONA ERİYOR

ELEKTRİKTE AVANTAJLI YAPILANDIRMA 31 EKİM'DE SONA ERİYOR

Yoğun istek üzerine borç yapılandırma kampanyasını uzatan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., kampanyadan hala yararlanamayan müşterilerini 31 Ekim tarihine kadar müşteri merkezlerine başvurmaları yönünde bilgilendirdi.

03 Ekim 2018 - 10:42 - Güncelleme: 03 Ekim 2018 - 15:04

Yoğun istek üzerine borç yapılandırma kampanyasını uzatan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., kampanyadan hala yararlanamayan müşterilerini 31 Ekim tarihine  kadar müşteri merkezlerine başvurmaları yönünde bilgilendirdi.

Elektrik dağıtım sektöründe müşteri memnuniyeti esasıyla Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde 932 bin aboneye hizmet veren Fırat EDAŞ; sağladığı borç yapılandırma fırsatı ile mesken, tarımsal sulama ve ticarethane tarife grubuna dâhil tüm abonelerinin geçmişten gelen borçlarına ödeme kolaylığı sunuyor. Yoğun talep üzerine 31 Ekim’e uzatılan kampanya dahilinde 2017 ve öncesi yıllara ait, icra ve dava aşamasında elektrik borcu olan tüm müşteriler bu fırsattan yararlanabiliyor.

Borç yapılandırma fırsatı kapsamında müşterilere, borcunu taksitlendirme ve gecikme faizi silme imkânı da sağlanıyor. Kampanyaya başvuran müşteriler, elektrik borcunun anaparasını peşin ödemesi halinde gecikme faizinde yüzde 100’e varan indirimden faydalanabilecek. Tamamını peşin ödeyemeyen müşteriler ise 12 aya varan taksitlendirme fırsatına sahip olacak.

Kampanyaya başvurarak taksitlendirme fırsatından yararlanan müşterilerine hatırlatma yapan Fırat EDAŞ, protokolün bozulmaması adına taksitlerin ihmal edilmeden zamanında ödenmesinin önemli olduğuna işaret etti. Aksi takdirde yapılan protokolün geçerliliğini yitireceği ifade edildi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada kampanyanın 31 Ekim 2018 Çarşamba günü mesai bitiminde sona ereceği, hiçbir şekilde uzatılmayacağı ve tekrar edilmeyeceği vurgulandı.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin belirlenen tarihe kadar Fırat EDAŞ’ın Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerindeki müşteri merkezlerine başvurmaları gerektiğine dikkat çekildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan...
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı