Elazığlı başarılı İş İnsanı Burak Soylu:...

Elazığlı başarılı İş İnsanı Burak Soylu: "TÜRKİYE'YE EN KISA VADEDE DOĞRUDAN YATIRIM GELECEK"

26 Temmuz 2023 - 12:29 - Güncelleme: 26 Temmuz 2023 - 12:32

Elazığlı başarılı İş İnsanı Burak Soylu: 
“TÜRKİYE’YE EN KISA VADEDE DOĞRUDAN YATIRIM GELECEK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Körfez turuna katılan Elazığlı iş insanı ve Roof Stacks Inc Şirketinin Kurucusu Burak Soylu,; kısa vadede doğrudan yatırımın ülkeye geleceğini söyledi. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turuna katılan  Elazığlı başarılı iş insanı Burak Soylu, Roof Stacks Inc Şirketinin Kurucusu Burak Soylu  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Körfez temaslarını çok büyük kazanımlar olarak değerlendirdi. 
SOYLU: “EN BÜYÜK KAZANIM SUUDİ ARABİSTAN’DAN OLACAK”
İş İnsanı Burak Soylu, önümüzdeki günlerde en büyük kazanımın Suudi Arabistan’dan olacağını söyledi. Soylu, “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın bölgede itibari ülkemiz adına önemli kapılar açtı. Suudi Arabistan Neom kenti, Türkiye için çok büyük bir avantaj çünkü hem benim alanım teknoloji ve dijital dünya içinde bizim çok büyük kazanımlarımızın olacağı bir fotoğraf çıktı önümüze. Ben Katar ve Dubai seyahatlerini anlatmak istedim çünkü önümüzdeki günlerdeki en büyük kazanım Suudi Arabistan’dan olacak, oradan güzel kazanımlarla ayrıldık” dedi.
SOYLU: “YAPILAN GÖRÜŞMELER İŞ BİRLİKLERİNE HIZ KAZANDIRDI”
Katar’da süregelen işbirliklerinin olduğunu aktaran Roof Stacks Şirketi Kurucusu Burak Soylu, yapılan görüşmeler ile bu işbirliklerinin hız kazandığını söyledi. Soylu, “Katar’da da özellikle savunma sanayi, inşaat sektörleri önemli iş birlikleri yaptı. Teknoloji alanında ise Roof Stacks olarak bizim zaten Katar Kültür Turizm Bakanlığı, Cidde Kültür Turizm Bakanlığı ve Dubai Dış Ticaret Bakanlığı ile iki yıldır süregelen zaten iş birliklerimiz ve diyaloglarımız vardı. Önemli iş birliklerini hayata geçirmeye Sayın Cumhurbaşkanımızın da oradaki temasları sonrasında çok hızlandı iş. Açıkçası 1-1 buçuk yıldır biz o bölgeye devamlı gidiyoruz ama bu gidişimiz birçok şeyin artık önünün açıldığı fotoğrafını koydu önümüze” şeklinde konuştu.
SOYLU: “DUBAİ’DE 50.50 MİLYAR DOLARLIK BİR ANLAŞMA YAPILDI”
Dubai’de 50.50 milyar dolarlık bir anlaşma yapıldığını söyleyen Burak Soylu, kısa vadede doğrudan yatırımın ülkeye geleceğini dile getirdi. Soylu, “Dubai’de en güzel somut iş birliği aslında oradan çıktı, 50.50 milyar dolarlık bir anlaşma. Dubai zaten daha öncede Ez-Zuyudi Türkiye ile iş birliğini çok geliştiren bir Dış Ticaret Bakanı var Birleşik Arap Emirlikleri’nin, onun sayesinde iş çok hızlandı” dedi.
SOYLU: “ORTAYA KOYDUĞUMUZ TEKNOLOJİLERLE EVRENSEL OLUP MİLLİ FAYDA SAĞLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Bundan sonraki sürecin İş insanlarının yapacağı çalışmalarla şekilleneceğini kaydeden Soylu, İş İnsanları olarak Türkiye için en doğru işleri yapacaklarını ifade etti. Soylu, “Bizler için önemli, biz iş adamları olarak kesinlikle ülkemize evrensel olup milli fayda sağlamak zorundayız derdimiz davamız bu noktada evrensel olabilmek. Evrensel olabilmenin de şuandaki en önemli silahı teknolojiyi kullanmak, teknolojiyi sapmak, benimde alanım bu. Biz Allah’ın izniyle bu anlaşmalardan da üzerimize düşeni yapacağız ve ortaya koyduğumuz teknolojilerle de evrensel olup milli fayda sağlamaya çalışacağız. Bundan sonrası iş adamlarına düşünüyor bizler işlerimizi iyi yapacağız gideceğiz körfezden parayı alıp Türkiye için en doğru işleri yapmaya çalışacağız. Umuyorum bu körfez turunun da bizlere bu yatırımları almasına müteakip iş gücünün de gelişmesi, ihracatın da gelişeceği fotoğrafı açacaktır. Bacasız sanayi artık teknoloji” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da şampiyon Batman
Elazığ'da şampiyon Batman
Şehir futbolunda dostluk rüzgarları
Şehir futbolunda dostluk rüzgarları