Elazığ’da polis teşkilatının 179. yılı kutlandı

Elazığ'da polis teşkilatının 179. yılı kutlandı

Elazığ'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179'uncu yıldönümü İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.Elazığ'da Türk Polis...

08 Nisan 2024 - 23:00 - Güncelleme: 08 Nisan 2024 - 23:00

Elazığ'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179'uncu yıldönümü İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
Elazığ'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıl dönümü İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenene çeşitli programlar ile kutlandı. İlk olarak İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, yardımcıları ve personelin katılımıyla, Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Ardından Karayel ve beraberindekiler şehitlikler ile Vali Doç. Dr. Ömer Toraman'ı ziyaret etti.
Daha sonra Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl anısına Kütüphane tefrişatı yapılarak, İl Emniyet Müdürü Karayel tarafından açılışı yapıldı. Son olarak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar programı düzenlendi. Programa, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Vali Ömer Toraman, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, diğer protokol üyeleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaynak: İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da uyuşturucuya geçit yok: 1 tutuklama
Elazığ'da uyuşturucuya geçit yok: 1 tutuklama
Elazığspor'da Play-Off hazırlıkları başlıyor
Elazığspor'da Play-Off hazırlıkları başlıyor