ELAZIĞ BAROSU İHA VE AA’YI YALANLADI

ELAZIĞ BAROSU İHA VE AA'YI YALANLADI

Elazığ Baro Başkanı Avukat Mustafa Yentür, İhlas haber Ajansı İle Anadolu Ajansı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

26 Şubat 2019 - 16:48 - Güncelleme: 01 Mart 2019 - 16:26

 

Elazığ Baro Başkanı Avukat Mustafa Yentür, İhlas haber Ajansı İle Anadolu Ajansı hakkında suç duyurusunda  bulunduklarını açıkladı.

Yentür, açıklamasında, “Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan Zimmet ve Görevi Kötüye Kullanma Soruşturması kapsamında Anadolu Ajans ve İha tarafından servis edilen haberlerde söz konusu soruşturma kapsamında Elazığ Barosuna kayıtlı meslektaşlarımızın da bulunduğu şeklinde yalan ve gerçeği yansıtmayan haberlere yer verilmiştir. İlimizde 358 avukat görev yapıyor olmakla beraber ,yapılan bu asılsız haberden dolayı 358 avukat zan altında kalmış ve bu haberle mağdur edilmiştir. Söz konusu soruşturma kapsamında herhangi bir meslektaşımızın ismi geçmemesine rağmen yapılan haberlerde yaşanılan zimmet olayında avukatların da bulunduğu şeklinde haber geçmesi basın mensuplarının uyması gereken kişileri ve kuruluşları, eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan veya iftira niteliği taşıyan ifadelere yer vermemek ilkesine aykırı davranan kişiler hakkında Elazığ Barosu olarak yasal yollara müracaat edeceğimizi kamu oyuna saygıyla duyurulur” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TFF 3. Lig: 23 Elazığ FK: 1 - Sebat Gençlikspor: 0
TFF 3. Lig: 23 Elazığ FK: 1 - Sebat Gençlikspor: 0
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu