DOÇ. DR. MURAT AYGEN; “ATA TOPRAĞIM SİVRİCE KARDEŞ...

DOÇ. DR. MURAT AYGEN; “ATA TOPRAĞIM SİVRİCE KARDEŞ BELEDİYEMİZ OLACAK”

25 Mart 2024 - 14:52

DOÇ. DR. MURAT AYGEN; “ATA TOPRAĞIM SİVRİCE KARDEŞ BELEDİYEMİZ OLACAK”
Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ'da seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen’in ilk durağı, Sivrice ilçesinde Sivrice Belediye Başkan Adayı Turgay Gündoğan'ın mitingi oldu.

Mitinge, Doç. Dr. Murat Aygen'in yanı sıra MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MYK üyesi Abdülhamit Kaya da katılım gösterdi. Etkinlik, hem partililerin hem de Sivrice halkının yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Doç. Dr. Murat Aygen, mitinge katılan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "Ata toprağım Sivrice" diyerek,  “Hizmetleri ile Sivricemizin gönlüne taht kuran Belediye Başkanım Turgay Gündoğan’ın 31 Mart sonrası yapacaklarının muştusu olan bu günde bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Aygen kendisini ve beraberindeki heyeti coşkuyla karşılayan Sivrice halkına teşekkür etti. Aygen, burada yaptığı konuşmada aynı zamanda MHP'nin Elazığ ve Sivrice için planladığı projelerden ve hedeflerden bahsetti. Seçilmesi halinde bu projelerin hayata geçirilerek, Sivrice'nin ve Elazığ'ın daha da gelişeceğini vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama